LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Kategori: Words

Ångest är hans namn och han äter upp dig inifrån

Jag, precis som många andra där ute, lider av ångest. Tyvärr är det någonting som inte tas på allvar. "Ryck upp dig", "sluta va så negativ", "gör något åt ditt liv istället"  är saker man ständigt får höra. Det som ingen förstår är hur mycket man kämpar.


Den här videon hittade jag inne på Evah's blogg. Och den tog mig direkt. Den beskriver - på ett lätt sätt - hur det är att leva med ångest, och hur mycket den kan förstöra ens liv. Så ta er 3 minuter av ert liv för att titta på den här videon, och ta till er allt som visas. För det här är vardag för oss som lever med ångest. Det här är något som måste uppmärksammas mer och tas på allvar. Det är ingenting man bara skakar av sig.

We will be heroes, we can change the world if we try

On a road, far from home, you don't have to feel alone.
Brave and strong, together we will be, it's our destiny.
We will be heroes, we can change the world if we try.

Stand up, for what is right, be brave and ready to fight.
If we come together as one, complete the quest that we've begun.
We will win the battle.

 

 

Text: Pokémon - We will be heroes & Pokémon - stand up

Månadens citat - Mars

Yes, här har ni månadens citat. Ganska sent, meeen månaden hann inte ta slut i alla fall. För er som inte vet vad det här är för inlägg så är det så att jag har en almanacka i år som varje månad har ett citat och en fin bild. Jag älskar citat (som ni kanske märkt) så jag delar med mig av månadens citat här i bloggen varje månad. Alla dessa inlägg hamnar i kategorin "Words" om ni vill kika på de tidigare citaten.