LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Kategori: Photography

Throwback Thursday #4

Bilder från hösten 2013

Kikade igenom min gamla blogg igår och hittade dessa tre bilder från oktober 2013. Det var en fin höstdag när jag och Iggy fotade porträtt som vi fick besök av dessa små godingar. Egentligen gillar jag inte bilderna särskilt mycket, men jag gillar färgerna.

David Guetta @ The Island Festival


Ber om ursäkt för sjukt dåliga bilder, men hade som sagt bara med mig min slitna kompaktkamera, hah. Här är i alla fall några bilder från i lördags på The Island Festival när David Guetta uppträdde. Han var så jävla grym och stämningen var helt amazing! Jag älskade varenda sekund av showen! Kunde lätt stått där hela natten och dansat! Filmade en del också, men det kanske ni får se någon gång när jag lärt mig hur man laddar upp det, haha. Inte ens på Instagram kan jag få upp det eftersom allting blir i slow motion då?! Tog bilder under hela dagen, men får se om jag lägger upp dem. Vill helst inte visa eftersom bilderna är så sjukt dåliga, haha!

Var det några av mina läsare som var där?

 

Enjoy the beauty of a sunset #2


Här får ni se fler bilder från den magiska solnedgången som jag fotade på Ålandskryssningen när vi satt och njöt av utsikten från båten. Kan inte få nog av solnedgångar. Finns nog inget finare än att titta på en fridfull och fin solnedgång! Vill ni se de andra bilderna också? Klicka här!

Bilder från helgen

Här har ni några bilder från helgen. Åh, längtar redan tillbaka! Hade en sån grym helg som man bara kan ha! Drack goda drinkar, kollade på den finaste solnedgång jag någonsin sett, dansat som aldrig förr, ätit sjukt god mat och flummat runt med bästa Iggy. Har många fler bilder på solnedgången, men tänkte ta dem i ett eget inlägg sen. Den var helt magisk! Det här är en resa vi garanterat måste göra om!