LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Kategori: Musik & videos

Let it go (cover by two 4 year old girls)

Som ni märkt så älskar jag låten Let it go från Frozen, så här kommer en till cover! Så jävla härliga tjejer, haha! Innan ni lyssnar så bör ni sänka volymen lite, särskilt om ni lyssnar i headset. Bara en liten varning! ;)

Let it go ~ Africanized Tribal Cover ~

Minns ni när jag la upp låten Circle of life (länk) med Alex Boyé? Hittade även den här covern på Frozen - let it go som han gör tillsammans med One Voice Children's Choir. Lexi Walker har så jäkla fin röst. Helt sjukt! Jag älskar den här varianten på Let it go.

Choreography by Matt Steffanina

Alltså, jag måste bara säga att den här snubben är grym! Så sjukt bra är han. Älskar att kika på hans videos. Blir lika imponerad varje gång jag ser en ny video med honom. Han är inte annat än grym! Älskar hur han har workshops också och man får se alla personer dansa i olika omgångar.


Circle of life

 Jag älskar verkligen Lejonkungen, det är en av mina favoritfilmer. Och jag har verkligen fastnat för den här versionen av Circle of life. Den är så himla fin! Och musikvideon är så himla underbar på något sätt. Den ger en känsla av harmoni och glädje. Fantastiskt!

Wheel of (musical) impressions

HAHHAHAHA, alltså.... jag orkar inte.  På riktigt. HAHAHAHAHHA. Jag kikade igenom youtube igår kväll och hittade dessa. Jag tror jag dööööör. Finns fler med musical impressions som var riktigt bra och även roliga, men dessa två är de bästa. Kan inte sluta skratta!

Never forget -9/11

Den här videon lägger jag ut varje år. Jag tycker det är viktigt att minnas sådana här händelser. Tidigare år har det bara varit videon då tjejen är liten, men det här är en remix där tjejen berättar saker som hänt när det har gått ett år, fem år och 10 år. Jag gråter varje gång jag ser videon. Den är så sorglig, men också så himla fint. Tjejen förlorade sin pappa i attacken mot World Trade Center 11 september 2001.

9/11. Never forget. Always remember.

Sången om Värmland

Ingen har väl missat den här låten som har spridits i media det senaste året? Jag vet inte riktigt vad jag tycker, haha. Jag har bott i Värmland hela mitt liv, men jag hatar värmländska och dialekten är så sjukt jobbig att lyssna på. Jag förstår i princip inte ett ord värmländska. I början kunde jag inte ens lyssna på den här låten, men nu när jag lyssnar på den är den rätt skön ändå. Beskriver Värmland rätt bra, hah.

Den här breda värmländskan finns i princip bara runt om i Värmland. Jag pratar inte värmländska. Jag har dialekten såklart, men jag använder i typ inga ord som är värmländska. Jag förstår ingenting. Men värmländska låter olika beroende på vart i Värmland man är. Jag förstår mer vad de säger i Deje och Forshaga, än vad de säger i Arvika eller Ekshärad. Ju närmre Norge man kommer, ju svårare är det, om man inte förstår norska eftesom de har väldigt många norska ord också. Men i Karlstad pratar vi nog inte så bred värmländska. Det är ganska lätt att förstå vad vi säger, då vi använder mer vanliga ord. Självklart är det individuellt och alla pratar olika. Jag pratar inte värmländska i alla fall.


Lyssna på videon.

Svara helt ärligt nu: Hur mycket förstod ni av texten? Vore roligt att se hur ni ser på en ganska bred värmländska. laughing