LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Kategori: Musik & videos

Enrique Iglesias's Hero in American Sign Language

För ett par dagar sedan lade jag upp ett inlägg med Sean Berdy och hans bror som gör en härlig video till Michael Jacksons låt "The way you make me feel" som de översätter till amerikansk teckenspråk. Sjukt härlig video! Här är en till video där Sean översätter till amerikansk teckenspråk. Han är så grym! Och helt ärligt, hur jävla fin är han inte!?

För er som inte vet det är han döv (han föddes döv) och spelar Emmett i serien Switched at Birth. Jag sa det i det andra inlägget, men säger det igen; jag inspireras verkligen av såna här människor!

Berdy Broes - American Sign Language

Alltså, jag måste bara dela med mig av den här härliga videon! Sean är så skön och bjuder på sig själv medan Tyler bara nickar på huvudet typ, haha. För er som inte vet så är Sean skådespelare (även Tyler har varit med i en film, har jag för mig?) och spelar bland annat Emmett i serien Switched at Birth. Han är så sjukt fin! Och riktigt bra skådespelare. Sean är döv, men det hindrar honom inte från att lyssna på musik och här tecknar han även på amerikanska teckenspråket. Så himla skön video! Jag inspireras verkligen av såna här människor!

My power's turned on, starting right now I'll be strong

Vill mest bara kika in och berätta att jag lever. Men jag orkar inte riktigt  blogga idag då huvudvärken inte är på sin bästa sida, jag är trött och sliten. Men jag förväntar mig inget annat efter en riktigt bra vecka (ni kan läsa mer om det i inlägget under). Kommer nog tillbaka som vanligt i morgon igen och ska då berätta en riktigt bra grej. Tills dess bjuder jag på en riktigt grym låt som beskriver mitt liv till tusen. Hörs i morgon! Eller när det nu blir.