LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Kategori: Design & headers

Ny header

Yes, en ny header igen. Är inte särskilt nöjd, men jag älskar bilden i sig. Den är tagen på Teneriffa och jag kände mig så fri där. Så helt ärligt skiter jag i om headern ser knas ut. För jag älskar bilden. Och för att vara helt ärlig; den förra headern var inte jag. Den var kul att göra och det var nice med variation, men jag tröttnade, som vanligt. Så jag slängde ihop denna lite snabbt. Lite saker som ska fixas på den (ni ser felen om ni kollar ganska noga) när jag orkar, men tills dess får den duga såhär. Den känns mer jag.

Ny header

Sådär, då har jag en ny header igen. Tröttnade på den andra. Och nej, det här är inget aprilskämt. Eller vad vet jag, jag kanske byter tillbaka till den gamla sen, hah. Den här är bara tillfällig ändå, så jag vet inte hur länge jag kommer ha den. Jag ska ta nya bilder någon dag, förhoppningsvis en headerbild, men tills dess får denna duga. Det är lite annorlunda mot vad jag brukar ha, egentligen inte min stil. Men ville testa någonting nytt så jag satt och pillade lite i GIMP, och då blev det såhär. Är hyfsat nöjd ändå. Men jag tröttnar nog på den också snart. Typiskt mig, haha. Hade svårt att välja bilder, men jag tog bilder som betyder mycket för mig.


Vad tycker ni?

Ny header

Gammal:

 

NY:

Så, nu har jag fixat en ny header. Tröttnade en aning på den gamla. Var ute och fotade för någon dag sen för att jag ville ha en ny headerbild, men jag blev inte riktigt nöjd med de bilderna vi tog. Så lite snabbt valde jag denna bild som en tillfällig header tills jag fått till den bild jag egentligen vill ha. Jag vet inte hur länge jag har den här, men den får vara tills vidare.   Vad tycker ni om förändringen?

Ny design

Jag vet, det var inte längesen jag bytte design. Men jag tröttnade enormt mycket på både headern och bakgrunden. Ni som har följt min gamla blogg vet att jag tröttnar väldigt fort på saker och ting, särskilt designer. Jag kände bara för att inte ha den rosa designen längre så jag slängde snabbt ihop en ny header och bytte tema på designen till standard. Tycker egentligen detta tema är fult, men det piffar upp lite med en header. Jag vet inte varför, men varje gång bloggen har varit lite off på grund av olika skäl så blir det genast tråkigare att börja blogga igen med samma design. Är det bara jag som känner så?

Anyway, jag hade inte tänkt ha den här headern särskilt länge. Jag måste fota nya bilder (på grund av att jag inte mått bra senaste tiden så har det inte blivit så) och då ska jag förmodligen börja på en ny header också. Har lite idéer på hur det kan se ut. Men under tiden får den här duga.

Gratis header #25

Det här är den senaste headern jag har gjort. Elin kontaktade mig och undrade om jag kunde göra en header till hennes blogg. Och det kunde jag. Hon ville ha en ganska enkel, med bilder och lite glitter och glamour. Jag är inte så van att göra såna headers, men här är resultatet. Hon blev väldigt nöjd, vilket alltid är kul att höra! Headern är egentligen transparent och har inte rosa bakgrund, men jag valde att lägga till det för att ni lättare ska se hur headern ser ut.

Jag gör inte fler headers just nu och om ni läst bloggen så förstår ni varför. Jag har en till som jag lovat att hjälpa, så det blir den sista jag gör på ett tag. Vet inte när jag börjar göra headers igen, men kommer självklart berätta det när jag är igång. Hoppas ni förstår!

Gratis header #24

Tjejen bakom bloggen Vår kamp till ett plus mejlade mig och undrade om jag ville göra en header till hennes nya blogg. Hon förklarade att hon ville ha en väldigt enkel header med en text och tre bilder. Så jag sa att jag kunde göra det och här ovan är resultatet. Hon blev väldigt nöjd med sin header och den passar riktigt bra in på hennes blogg. Bilden är transparent.

Just nu har jag egentligen paus från att göra headers till andra av olika skäl, men är det så att någon bara vill ha en enkel header som inte tar för mycket tid eller energi och som jag inte måste ladda ner massa saker till så kanske jag kan hjälpa till. Mejla mig i så fall och berätta hur du tänkt dig så hör jag av mig och säger om jag kan tänka mig göra det eller inte.  min mejl: berglundtherese@hotmail.com

Nytt utseende på bloggen

Så där ja, nu är nya designen på plats. Bytt header, bakgrund, typsnitt och färger. Nytt och fräscht! Tröttnade sjukt mycket på den förra, även om jag älskar bilden med solnedgången. Jag frågade min vän Linnéa vad hon tyckte jag skulle ha för design och hennes svar blev självklart rosa. För rosa är liksom jag. Tröttnar aldrig på rosa, även om jag gillar att variera mig ibland. Så vi får se hur länge designen får vara kvar, hah. Har haft en liknande design på min gamla blogg, men gjorde om den lite och här är resultatet. Vad tycker ni?

Klicka HÄR för att se min gamla header.

Glöm inte att gilla inläggen ni tycker om! Det gör ni genom att trycka på "Gilla" under inlägget. Det hjälper mig att se vad ni gillar för slags inlägg! Och glöm inte gilla bilderna också, det gör ni genom att hålla muspekaren över bilden och trycka på hjärtat. smile

Följ mig på blogkeen

Nu har jag fixat en ny design! Inte så stora förändringar (glömde ta före-bild så skiter i efter-bilden), men jag har ett annat tema nu, och menyn ovanför senaste inlägget istället för alla kategorier. Har samma bredd på bloggen, även om den ser lite mindre ut. Har samma header också. Så det är inte så mycket som ändrats. Är rätt nöjd faktiskt. Får se hur länge det går innan jag byter igen, haha.

Aja, nu när jag har fixat en ny design så har jag även kopplat bloggen till blogkeen, så följ mig gärna där! Hade helt glömt bort att koppla den här bloggen dit. Om ni följer mig så kommentera bara i ett av mina inlägg att ni gör det så följer jag er tillbaka! Och följer ni min gamla blogg (babustylee.webblogg.se) så kan ni sluta följa den och istället följa den här bloggen.

Klicka HÄR för att komma till min blogkeen!

Ny header


Som ni ser har jag bytt header på bloggen. Ni som följt min gamla blogg vet att jag tröttnar väldigt fort och gillar att variera mig när det gäller design. Därför ser ni kanske också att jag ändrar typsnitt titt och tätt i bloggen, heh. Funderar på att byta tema också, men är inte så stort fán av de andra teman som finns på den här bloggportalen. Tur att jag kan byta header när jag vill i alla fall! Tänkte först ha en lite mer "avancerad" header som jag brukade ha på min gamla blogg, men sen hittade jag den här fina bilden som Iggy tog på mig och solnedgången när vi åkte på Ålandskryssningen. Tyckte den var så fin och den passar perfekt som header. Är helt galen i solnedgångar, tycker de är sååå fina att titta på.

Vad tycker ni om min nya header?

Glöm inte gilla de inlägg ni tycker om! Tryck på hjärtat för att gilla inlägget. Ni kan också gilla bilderna genom att trycka på härtat som kommer upp när du har musen över bilden.

Gratis header #23

För några dagar sedan hörde min vän Corro av sig och undrade ifall jag kunde göra en enkel header till henne. Hon skickade med vilka bilder hon ville ha, berättade hur hon ville ha dem samt text och färger. Hon visste precis hur hon ville ha den men behövde bara lite hjälp att fixa det. Hon blev väldigt nöjd!

______________________________________________________________________________________________

Vill ni se tidigare headers jag har gjort så finns dem på min gamla blogg. Klicka HÄR för att komma dit.

Vill du också ha en header gjord av mig? Klicka HÄR för mer information.

Upp