LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

How can a person be filled with life and then be empty? Where does it all go?

Jag är en person som tänker alldeles för mycket. Jag känner alldeles för mycket. När jag gör någonting så är det alltid alldeles för mycket. Det finns inget lagom. Antingen så är jag jätteglad, eller jätteledsen. Antingen är jag alldeles full av saker eller alldeles tom. Antingen är jag alldeles för rastlös eller har alldeles för mycket att göra. Det finns ingenting mitt emellan. Det är en inre kamp jag har haft i många år.


Det är svårt. Riktigt svårt. Det är svårt att ändra attityd, ändra tankesätt, ändra inställning till livet. Det är svårt att koppla av när tankarna bara forsar i huvudet eller när smärtan är så kraftig att du vill lägga dig och dö. Men det är i såna stunder jag måste kämpa vidare. En dag ska jag kunna hantera allt det här och en dag ska jag finna ett inre lugn. En trygg plats att återvända till när jag behöver. En plats där jag kan släppa allting annat och bara vara. Inte tänka. Inte göra. Inte känna. Bara vara.

 

Jag har börjat i mindfulness som jag hoppas kan hjälpa mig. Jag klarar inte av att må såhär längre, vara såhär och leva såhär. Jag måste kunna kontrollera det. Måste kunna hantera det på något sätt. Än så länge är det svårt. Koncentrationen är låg och jag gör allt annat istället. Jag skjuter fram saker hela tiden. Jag har svårt att känna efter vad jag egentligen vill. Jag kommer på mig själv med att göra saker jag inte borde, prata med människor jag inte borde. Jag måste hitta en balans någonstans.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas