LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Tipsa mig om de bästa serierna

Bjuder på en halvtaskig bild från skogspromenaden idag.


Fredag idag, huh? Vem kunde ana det. Själv tappar jag räkningen på alla dagar och tider. Mår inte alls bra just nu. Dels är det psykiskt, men förutom det har jag blivit förkyld också. Och det vill inte ge med sig. Jag är trött och hängig hela dagarna. Har ingen ork för någonting. De senaste dagarna har jag somnat runt 20-tiden. Ja, ni ser ju. Det är standard för mig nu. Förutom det sover jag halva dagarna. Det är nästan omöjligt för mig att vara vaken. Antingen så har jag problemet att jag inte kan sova eller så kan jag helt enkelt inte vara vaken. Blir så trött på det här!


Skulle ha varit till praktiken idag som vanligt. Men på grund av att förkylningen bara blir värre, så vill jag inte riskera någonting. Så jag stannade hemma. Så jäkla trist. Är trött på att vara hemma. Ligga under täcket. Ja, det låter mysigt. Men jag blir enormt rastlös. Jag vill till vovvarna på dagiset ju. Fick nöja mig med en skogspromenad med en vän och Bebis under förmiddagen. Tog på mig varma kläder (svettades ihjäl för övrigt) för att undvika bli kall. Bebis njöt av promenaden och det gjorde jag också. Vi har börjat gå igen lite smått för att se vad han orkar och klarar av.


Nu ligger jag halvt död i sängen. Jag vill så gärna göra fler inlägg till er. Visa fler bilder från resan till Mallorca, tipsa om bra filmer, skriva tankar och känslor, svara på era underbara kommentarer osv. Men orken finns inte där. Det tar så sjukt mycket energi just nu när jag mår såhär. Jag hoppas på att må  bättre snart så jag kan uppdatera er lite mer och svara er.


Under tiden kan  ni ju tipsa mig om massa bra serier som gör att man bara måste fortsätta titta på!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas