LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Tankar och funderingar kring bloggen

Som ni redan förstått så kommer det här inlägget att handla allmänt om min blogg. Helt ärligt så har jag tröttnat en aning på att blogga. Eller, inte blogga i sig. Utan jag har tröttnat lite på den här bloggen. Den här portalen. Min blogg har blivit så otroligt tråkig (inte konstigt med alla negativa inlägg på grund av dålig period) och jag vet inte hur jag ska vända det. Jag skulle vilja ha en ny start. Gärna på en annan bloggportal. Men jag har svårt att hitta en jag vill vara på.


Jag vill vara på en bloggportal med bra kundservice, där jag kan tjäna pengar och göra lite mer med designen än vad jag kan här. Jag ska kunna mobilblogga om jag behöver. Sanningen är att jag har fått riktigt dåligt bemötande från For.me's kundservice och om jag får problem längre fram så vill jag helst inte kontakta dem. Jag har ingen aning om vart jag vill blogga heller. För blogga vill jag. Jag vill dela med mig om min vardag, mina bilder, resor, tips, min sjukdom, tankar och funderingar och allt som hör till. Mest om min sjukdom, mina tankar, åsikter och funderingar såklart. Precis som nu. Fast bättre, hoppas jag.


Vilken bloggportal tycker ni är bäst, och varför? Kan man tjäna pengar på bloggportalen? Hur i så fall? (via annonser, sidvisningar etc). Hittar jag ingen bloggportal så stannar jag nog kvar här. Men det är trist att blogga där man inte riktigt trivs helt hundra... Jag är inte direkt intresserad av blogg.se eller Nouw, då jag har varit på dessa och de inte riktigt varit min grej.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas