LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

It's okay to get lost every once in a while

Först och främst vill jag säga tack till er, för alla kommentarer om tips på bloggportaler och andra fina kommentarer. Och så vill jag säga tack för att ni fortfarande kikar in här och kollar om det har kommit upp något nytt inlägg. Jag vill inte göra er besvikna, men jag har varken haft ork eller lust att skriva någonting. Jag tänker fortfarande på det där med byte av bloggportal, men har fortfarande inte hittat något ställe jag vill testa på. Så det lutar mer att jag är kvar här, men vi får se. Fortsätt tipsa om bra bloggportaler!


Idag har jag haft möte, som vanligt. Har möte varje onsdag med min samordnare. Innan mötet träffade jag min nya arbetsförmedlare som jag faktiskt gillar. Hon verkar duktig och snäll. Jag var tvungen att skriva på några papper som skulle skickas till min läkare. Mötet på samspelet gick bra. Hon är förstående och försöker hjälpa mig så gott det går. Jag berättade att jag ville hoppa av mindfuless, så det har jag gjort. Det funkade helt enkelt inte. Hur mycket jag än skulle behöva det så gör det mig bara mer stressad och ger mig ångest om jag inte riktigt hinner med eller orkar göra övningarna någon dag. Ironiskt, huh? Att något som ska hjälpa mig att minska min stress och göra mig lugn bara ger mig mer stress och ger mig ångest...


Förutom det så har jag även höjt dosen på Venlafaxin nu. Jag har höjt med 75mg då jag kände att 150mg slutade ge den effekt jag behöver. Jag trodde att jag skulle få enorma biverkningar igen (ni kanske minns att jag mådde extremt dåligt och hade hemska biverkningar när jag började med medicinen i början av året?) men har hittills bara känt av lite illamående, trötthet och mer huvudvärk. Så det är mycket lindrigare än vad jag hade trott. Det är väl bra, antar jag.


För er som har orkat läsa hit: Kan ni svara ärligt på en fråga? Vad tycker ni om min blogg just nu? Den är ju en aning negativ och nedstämd nu då jag gärna delar med mig av tankar och känslor och det är såhär jag känner just nu. Är den tråkig att läsa?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas