LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Cozy day

Ber om ursäkt för dåliga bilder, men ser ni hur mysigt vi har det?? Älskar dessa mysvovvar! Är hundvakt idag ett par timmar, så vi har legat och myst hela morgonen och förmiddagen. Ska strax ut på en promenad och frysa ihjäl. Usch, fööör kallt. Sen ska jag träffa Linnéa en stund. Prata lite, kika runt efter julklappar och bara umgås. Sånt behövs ibland!

My favorite thing about winter? When it's over

Okej, det är officiellt vinter nu. Fy fan vad kallt det är! Kom nyss in från en promenad med Bebis och jag höll på att frysa ihjäl. Vi har endast lite, lite snö (enligt mig alldeles för mycket) och är väl bara någon minusgrad, men det är fortfarande svinkallt! Köpte ny vinterjacka idag att ha på praktiken, då jag inte kan ha min vanliga. Jag testade den när jag var ute förut och jag frös sjukt mycket i början. Men blev lite varmare när jag rörde på mig, så förhoppningsvis duger den att ha i vinter på promenaderna med vovvarna på dagiset.


Nu har jag myst ner mig under min gosiga filt, tänt svag belysning, gjort i ordning grönsaker att dippa och ska nog titta på en serie och värma mig. För att vara söndag idag så mår jag helt okej. Än så länge i alla fall.

Phone case inspiration

 

Klicka på skalen för att komma till respektive produkt

 

Åh, så fina skal! Håller ni inte med? Kikade runt lite och fann dessa som jag tänkte tipsa er om ifall ni söker lite inspiration. Själv har jag ju en sån där mobil som det knappt finns några snygga skal till (Honor 6) så jag får drömma mig bort en aning istället, haha. Jag skulle gärna vilja ha det första skalet, det andra skalet och det femte skalet. Så snygga! Har ni någon favorit?

Ta mig till värmen

Okej, det här skulle inte sitta helt fel nu. Bada i en varm jacuzzi. Bilden är tagen i Mallorca. Underbaaaart! Jag är så trött på kylan. Vill ha värme! Frös ihjäl hela dagen igår och idag är det tydligen snö ute?! Och jag måste iväg på ett möte med arbetspsykologen idag. Jag vill inte gå ut. Jag vill bara ta nästa flyg till varmare breddgrader. Jag är inte gjord för kyla...

"But you seemed fine..."

Jobbiga dagar, jobbiga nätter. Extrem smärta, svåra ångestattacker. Paniken som växer sig större och större, och du känner hur liten du egentligen är. Det värsta är nog människorna runt omkring, de personer du håller närmast, inte förstår eller vill förstå. När de tar det som ingenting, småflinar eller säger att "det är inte så farligt" fast man gång på gång försöker förklara, försöker prata om det. Mörkret faller och du känner dig ensam. Ingen som vill få dig på andra tankar, ingen som vill förstå. Känslan av att vara kvar på exakt samma punkt som du varit på i flera år. Det går inte framåt hur mycket du än försöker, hur mycket du kämpar och uppoffrar. Snart börjar andra se det också, och det blir mer allvar. Men känslan av tomhet sitter kvar. Aldrig nöjd. Alltid ångest. Om det bara kunde få ett slut någon gång...

Upp