LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

En bild som säger allt

Bildkälla okänd.

Jag kan inte annat än hålla med! Det är vidrigt att hundar som attackerar barn (eller ja, människor i sig) ska avlivas, medan pedofiler, mördare, våldtäktsmän och misshandlare får ett milt straff i fängelse! Jag har själv blivit attackerad av en hund när jag var liten och jag kan säga att jag blev riktigt ledsen när de avlivade hunden, för det var inte hundens fel. Det är ALDRIG hundens fel! Precis som med människor tycker jag att djuren som attackerar ska få hjälp. Inte avlivas. Ska djuren avlivas så ska fan människor också det! De avlivar ett djur för att det är en fara för samhället och människorna, men mördare, våldtäktsmän och pedofiler får leva vidare och komma ut i samhället (om de ens åtalas) igen och om de har tur så kan de till och med få pengar, boende, körkort och utbildning också. Medan offret inte får ett skit.


Ska djur avlivas för att de gjort något hemskt så ska människor också det!

Seriemaraton med Sis

Hellu people. Idag är det dags för seriemaraton med Sis. Yaay! Fast det blir inte så länge. Vi skulle ha träffats tidigare, men hon fick ett litet förhinder så hon kommer hit om en stund istället. Men några avsnitt blir det i alla fall. Jag mår fortfarande inte bra än. Det har nu gått lite mer än två veckor sen jag började med medicinen och jag har nu höjt dosen och jag fick tillbaka en del biverkningar. Har även fått veta att många där ute har mått väldigt dåligt av den här medicinen, vilket gör att jag är osäker på om jag vill fortsätta. Men det här är i princip min "sista chans" då jag redan testat en hel del. Så jag tänker stå ut ett tag till och så får vi se om jag mår bättre sen. Lite jobbigt att biverkningarna fortfarande sitter i, eller så kanske det inte alls är biverkningar utan bara så jag "ska" må. Har ingen aning.


Enda positiva hittills är att jag sovit i mitt eget rum sen i onsdags natt utan att ha vaknat i panik. Än så länge. Jag hoppas att det kan fortsätta så. Och så har jag faktiskt gått ner något kilo i vikt sen jag började med den här medicinen (får knappt i mig mat eftersom jag mår illa nästan hela tiden). Vet inte om det är värt det än. Det får tiden visa. Men jag ger det ett tag till. Har ju som sagt bara tagit den i lite mer än två veckor än så länge.


Förresten så tycker jag att ni kan börja gilla de inlägg ni tycker om. Det gör ni genom att trycka på "gilla" under inlägget. Vore bra och kul för mig att veta vilka inlägg ni gillar mest och vilka inlägg ni uppskattar. Så gillar ni ett inlägg så tryck på gilla-knappen.

Welcome back to Earth, Scott Kelly!

Bildlänk

I morse så landade äntligen Scott Kelly på jorden igen efter att ha varit uppe i rymden i 340 dagar! Jag har följt hans Instagram sedan start och det har varit riktigt intressant att se alla hans bilder. Han är en stor inspiration! Det här var fjärde gången han var uppe i rymden, men första amerikanska astronauten att vara där i nästan ett år. Han gjorde det här tillsammans med några andra (varav en som också varit där alla de här dagarna) för att de ska forska kring om det går att bosätta sig på Mars och vara uppe  i rymden under en längre tid.


Han berättade för ungefär en vecka sen att han skulle landa på jorden idag. Jag har följt resan på NASA's app och sett videor under natten. Det kommer bli tråkigt att inte få se hans rymdbilder mer, men mannen har ju fan varit i rymden ett år! Helt sinnessjukt egentligen! Jag kommer fortsätta följa hans resa här på jorden. Älskar rymden och allt som har med det att göra. Det är så spännande och intressant. Och den här mannen fick mig ännu mer intresserad av rymden. Så grym är han! Han har fotat många solnedgångar, soluppgångar, jorden, stjärnor, månen och norrsken bland annat.


Välkommen tillbaka till jorden, Scott Kelly!