LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Lär känna mig #1

 

~ Jag hälsar alltid på personerna som sitter utanför affärerna och ger pengar när jag kan. Jag älskar att se dem lysa upp när de får ett "hej" eller när man vinkar. När man ser glädjen i deras blickar. Att ett "hej" kan göra så himla mycket.

~ Jag har lätt för att bli beroende av saker jag inte tycker om.  Det är sant. Sjukt konstigt, men sant. Jag kan t.ex. lätt bli sugen på kladdkaka med grädde, men så fort jag tar en tugga så mår jag så illa. Jag tycker inte ens om kladdkaka. Eller grädde.

~ Jag vill flytta utomlands. Yes, jag vill flytta till ett varmare land, där det är sommar året om. Bo nära vattnet, kanske på stranden. Så underbart!

~ Jag hade 6 stycken undulater när jag var liten. Vi kunde tyvärr inte ha kvar dem då min förra hund var fågelhund och vaktade dem hela dagarna och nätterna. Det funkade helt enkelt inte.

~ Jag analyserar exakt allting och tänker efter väldigt noga. Det är sant. Jag analyserar allt. Smaker, texter, foton, låtar. You name it. Jag tänker efter väldigt noga och planerar och förbereder i minsta detalj om jag ska göra någonting.

~ Jag är feg när det gäller att testa nya saker. Jag vågar aldrig smaka ett nytt godis, en ny maträtt eller liknande. Jag är rädd att jag inte gillar det och har slösat pengar på det. Jag håller mig till saker jag vet att jag tycker om, oftast.

~ Jag kan absolut ingenting om smink och skönhet. Jag vet vad de "vanliga sakerna" är, så som foundation, mascara, läppstift, läppglans, rouge, kajal, eyeliner och ögonskugga. Men allt annat är främmande för mig.

~ Mitt favoritdjur är hajar. De är så himla fina. Och coola. De får mycket mer skit än de förtjänar. Så fina varelser!

~ Jag bär alltid mina armband. Jag har några armband jag alltid har på mig, som jag endast tar av mig när jag duschar eller badar. Dessa armband betyder väldigt mycket för mig och det är min fina vän Linnéa som gör dem till mig.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas