LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

"Det här behöver ni veta om oss med kronisk smärta"

Idag hittade jag denna debattartikel som är skriven av Kimia Carolina Favre, där hon beskriver otroligt bra hur det är att leva med kronisk smärta. Det är så mycket som stämmer helt överens, och en del som stämmer lite mindre överens, beroende på vilken typ av smärta och sjukdom du har. Men i helhet så är det såhär för alla med kronisk smärta, oavsett vilken sjukdom du har. Jag kände att jag bara är tvungen att dela med mig av den.


" När den är arg blir den som farligast, som de gångerna den inte låter mig sova eller plågar mina dagar med konstant smärta. Den slår till när jag är som tryggast, när jag tror att jag är i säkerhet och ibland förföljer den mig tills jag inte kan minnas den dagen jag var utan den sist. Den är jävligt egoistisk. Den bryr sig inte om släktträffar, jobb eller och sociala evenemang. Ibland tvingar den mig till och med att stanna hemma och ser till att jag inte glömmer dennes närvaro för en sekund.

Den har blivit ett vittne till de mest fruktansvärda händelserna i mitt liv.

Vi är många som lever med den - på ett eller annat sätt. Kroniskt smärta. Vi gör alla de normala, vardagliga sakerna som vem som helst – Vi skrattar, vi skämtar, vi handlar mat, vi gråter, vi älskar och vi gör allt det medan den finns där i bakgrunden och kollar på. "


Det här är ett litet utdrag ur debattartikeln. Vill ni fortsätta läsa så hittar ni artikeln HÄR. Den är riktigt bra och lärorik. Den ger er en liten insikt i hur det är att leva med kronisk smärta, även om ni inte kan förstå helt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas