LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Önskar er en glad midsommar

Hellu fighters! Jag lever fortfarande. Har bara haft så många tankar och ingen ork eller lust alls för bloggen senaste dagarna. Men jag ville bara smyga in och önska er alla en fin och glad midsommar! Jag brukar inte fira midsommar, så det blir bara god mat och seriemaraton med Sis hela dagen.


Inget speciellt har hänt de senaste dagarna, så ni har inte missat något. Mitt mående har gått upp och ner, huvudvärken har varit envis (beror nog på vädret) och jag har träffat några vänner. Förutom det så har jag mest legat inne och tittat på serie. Orken har varit på botten större delen av tiden. Vet inte om det beror på dieten jag har gått på nu i snart en vecka, men det löser sig. Och just det, jag var till hunddagiset igår och hälsade på många nya vovvar! Börjar min aktivitet där på måndag. Ska bli så kul att få vara där igen!


Jag ska bli mer aktiv här och svara på alla kommentarer (över 100 stycken) och blogga mer så fort jag känner att jag orkar. Jag prioriterar vila och praktiken i första hand. Men jag har inte glömt er. Jag kikar fortfarande in här och läser alla fina kommentarer jag får!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas