LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

DogRescue - ger hundar ett bättre liv

För några månader sen så bestämde jag mig för att hjälpa hundar som behöver hjälp och hem. DogRescue kontaktade mig och jag är nu månadsgivare till den här ideella organisationen. De gör ett sånt fantastiskt jobb! Den här organisationen hjälper hundar i Rumänien till ett bättre liv. Såna som blivit skadade, herrelösa, såna som alltid bott på gatan eller såna som far illa ut. De säger aldrig nej till en hund, utan de gör verkligen allt de kan. Jag har bestämt mig för att när jag flyttar hemifrån och skaffar hund, så kommer det vara genom DogRescue för de visar alltid vad de gör, lägger upp bilder och berättelser om hundarna, visar hur hundarna har det sen de kom till Sverige och massa annat. De uppdaterar om hundarna hela tiden. Jag blir så glad över att det finns såna här underbart fantastiska människor som hjälper så mycket de kan. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.


Som tack för att jag är med och stöttar DogRescue så fick jag hem ett paket med massa saker i. Hur snällt!? Fick en t-shirt, en mössa, vykort, hundgodis (Bebis bokstavligen älskade den gröna förpackningen) och mitt medlemskort. Jag bidrar inte med så himla mycket, men jag bidrar med det jag kan. Jag ger även pengar utöver det andra när jag känner att jag har råd.


Vill ni läsa mer om DogRescue och se deras fantastiska jobb så kan ni klicka er in på deras Facebook (länk). Där finns allt.
Jag är stolt medlem i DogRescue.


Inlägget är inte på något sätt sponsrat, utan jag tycker bara att det här är något som behöver uppmärksammas mer, och tipsa er om en organisation som är väldigt seriös och gör ett otroligt bra jobb, ifall ni också skulle vilja hjälpa hundarna. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas