LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Att vara tjej och ha stora bröst"Hej, vilka snygga bröst du har" - eh.. tack?
"Hej snygging, stora bröst du har" - Jag vet. Jag ser dem varje dag.
"Wow, sexiga bröst du har. Skulle gärna vilja träffa dig" - Så, du vill bara träffa mig för att jag har "sexiga" bröst? Really?
"Hej babe, vilka fina och stora bröst du har, vill du ligga?" - Bara för att jag har stora bröst betyder det inte att jag vill ligga med dig.
"Om du inte vill att killar kommenterar dina bröst, så sluta ha med dem på bild" - Men ursäkta, så för att jag har u-ringat på mig så ger det dig rätten att kommentera och ha sexfantasier om mina bröst? Jag ska inte behöva gå i tjocktröja för att inte få såna kommentarer. Oki?
"Snygga bröst du har. Du måste ha en pojkvän ;) " - Eh.. nej? Det måste jag inte...?


Jag är medlem på diverse dejtingsidor för att jag tycker det är kul att kika runt lite och kanske hitta intressanta människor att skriva med. Eftersom jag ofta går i u-ringat så är det ju klart att det syns att jag har stora bröst. Jag ska inte behöva gå runt i polotröja för att dölja dem. Ibland får man kommentarer som jag inte alls förstår mig på. Som dessa ovan till exempel. Vad är det för sjuka kommentarer? Ska det få mig glad? Road? Kåt? Då misslyckas ni totalt. För jag blir bara äcklad och frustrerad.


Yes, ni fattar min poäng. De här kommentarerna och meddelandena är vardag för mig. Får minst 10 såna här kommentarer om jag är inne på någon av dejtingsidorna. Killar skriver till mig för att jag har stora bröst. De skriver inte för att prata med mig, lära känna mig eller bara vara snäll. Utan de skriver för att jag har stora bröst. Det är enormt jobbigt. För du vet aldrig vem som är seriös. Dessa kommentarer kan antingen komma i början av chatten, eller när man snackat ett tag.


Det finns så många gånger jag önskar att jag hade mindre bröst, och inte bara på grund av att killar skriver sånt här. Men delvis. För det är så jobbigt. Jag har till och med träffat en kille som helst plötsligt säger "oj, dina bröst var större än jag trodde". Som om jag ska ta det som en komplimang? Varför är så många killar bröstfixerade? Varför är brösten allt de bryr sig om? Jag förstår helt enkelt inte att två fettbollar på kroppen är så attraktivt och kan få killar att verka så enormt sviniga och äckliga ibland. Sluta. Bara sluta. Vi tjejer är mer än bara bröst, rumpa och allt annat ni har sexfantasier om. Vi har också en personlighet, känslor, humor, intressen, tankar och åsikter. Vi har faktiskt inte bara bröst. Eller rumpa. Så snälla boys, väx upp och skapa en riktig konversation utan alla sexistiska kommentarer, dick pics och era fantasier.


Självklart snackar jag inte om alla killar, men känner du dig träffad så är det dig jag pratar om.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas