LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Lär känna mig #4

 

  • Jag trivs inte där jag bor. Jag har aldrig riktigt gillat Karlstad. Har aldrig känt mig hemma här. En riktigt tråkig stad om jag ska vara ärlig. Och sen jag flyttade till en annan stadsdel för 10 år sen så har jag bara tyckt sämre om det. Gillar inte den här stadsdelen. När jag flyttar hemifrån så hoppas jag att det blir utanför Värmland. Om det blir i Karlstad så hoppas jag på en lite roligare stadsdel.
  • Jag umgås i princip bara med personer som är äldre än mig. Så har det nästan alltid varit. Har någon enstaka vän som är yngre än mig, resten är lika gamla eller äldre. De flesta är äldre. Trivs bättre i sällskap med äldre. Känns som de är lite mognare och mer lik mig.
  • Jag vill läsa på högskola eller universitet. Men jag vet inte riktigt vad jag vill läsa eller vilka kurser jag vill gå. Är intresserad av lite allt möjligt. Psykologi skulle jag vilja läsa, men inte själva programmet. Kurser skulle va kul, men finns så många att välja på.
  • Jag tycker det är snyggt när killar har mjukisbyxor på sig. Jag vet egentligen inte varför, men mjukisbyxor är galet snyggt på killar. Särskilt gråa mjukisbyxor, haha. Älskar ju själv att gå i mjukisbyxor, så kanske är därför.
  • Jag varken snusar eller röker. Usch, förstår inte hur man kan göra det. Tycker det smakar så äckligt. Jag har endast provat och det är inget jag gillar. Mina föräldrar har rökt i hela mitt liv, så många tar för givet att jag röker dock.
  • Jag är väldigt envis och rakt på sak. Det får jag höra rätt ofta faktiskt. Jag kan vara riktigt envis och får oftast som jag vill. Jag har lätt för att säga ifrån och säger alltid vad jag tycker och tänker, oavsett om det är positivt eller negativt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas