LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

I've been dancing in the dark and searching for a spark, a fire still burning

Hellu mina fighters! Hoppas ni har det bra i värmen. Själv kan jag tyvärr inte påstå att jag har det. Eller jo, jag älskar värme. Och sol. Men min huvudvärk och migrän tycker annat. Himla jobbig situation när man vill ligga ute i solen och ha det skönt, men tvingas ligga inne i mörkret och vänta på bättre tider. Yay, liksom. Hur som helst, den här veckan är jag hos kiropraktorn tre dagar i rad. Igår var jag där och knäckte rygg och nacke plus att jag fick akupunktur i ryggen. Jag hatar de där jävla nålarna. Jag verkligen HATAR dem. Men han säger att just för tillfället finns det inget annat som skulle kunna hjälpa mig, så jag får bita ihop och hoppas att det lönar sig. Jag mår dessutom skit efter varje behandling...

Idag var jag där igen. Och idag blev det bara akupunktur. På framsidan den här gången. På låren, vaderna och fötterna. Och jag kan säga att det gjorde SÅ JÄVLA FUCKING ONT. Jag grät, skrek och fick en panikattack när han tog i nålarna, och det gjorde ännu ondare då jag spände mig. Men till slut fick han i dem och lämnade mig i rummet så jag kunde återhämta mig. Fy fan säger jag, så jävla ont det gör!  Men bara att ta sig i kragen och palla sig iväg dit i morgon igen. Då ska vi tydligen testa någonting nytt som innebär blåmärken. Intressant.

Något annat som är intressant är att jag än en gång sitter med rosa färg i håret, haha. Testade en annan rosa nu och blandade ut den med balsam i hopp om att kanske få en pastell liknande hårfärg. Men vi vet redan att mitt hår är emot mig, så jag har inte särskilt höga förväntningar. Bara jag kan gå ut med hårfärgen så är jag nöjd. Time will tell... Ska snart skölja ur det. Kan försöka få bra bild på det i morgon!


Tänker avsluta det här inlägget (för er som tog er ända hit, GRATTIS!) med att säga att jag inte ens är i närheten av att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen eller de negativa inläggen. För jag har sagt klart och tydligt att ni får följa med i både bra dagar och dåliga dagar, bra perioder och dåliga perioder. Och just nu är det en dålig period. Oki? Goood.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas