LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Hur jag har mått efter första behandlingen

Någon som ser ut att vara väldigt trött, heh.


Det här inlägget skulle egentligen ha kommit upp igår, men efter jag kom hem från praktiken så sov jag i princip hela dagen. Var så enormt trött och sliten. Orkade inte ens sätta på datorn som bara låg några meter ifrån mig.


Som jag berättade i tidigare inlägg så var jag hos kiropraktorn i torsdags för första gången. Det sägs att man ska må bra efter det. Eller i alla fall känna en viss lättnad. Men hela dagen i torsdags så hade jag en huvudvärk som strålade från nacke och upp, från sida till sida. Inga tabletter hjälpte. Tydligen är det normalt då man har knäckt rätt i nacken och rygg, och slappnat av. Under kvällen kunde jag inte ens ligga ner. Kändes som att nacken skulle gå av. Utan att överdriva. Hade svårt att somna. Hade migrän, men migränmedicinen hjälpte inte. Den natten kändes oerhört lång.


Igår när jag vaknade så mådde jag så enormt dåligt. Jag hade ont i hela ryggen och nacken och huvudet sprängdes. Inga tabletter hjälpte. Hela kroppen bokstavligen skakade för att det gjorde så ont. Kunde inte ens böja mig ner för att det kändes som att ryggen skulle gå av på mitten. Tvingade mig upp och iväg till praktiken. Kändes en aning bättre där. Gick med på långpromenaden och tog tablett när jag behövde. Klarade hela dagen. Och sen när jag kom hem så bara försvann all ork. Jag låg i sängen hela eftermiddagen och kvällen. Jag orkade verkligen ingenting. Kände mig mer död än levande.


Jag vet inte om det beror på att jag var på behandlingen hos kiropraktorn. Men jag har hört att man kan må dåligt efteråt då man knäckt rätt i kroppen, slappnar av och att kroppen inte är van "positionen". Idag har jag mått lite bättre. Huvudvärk har jag, men nacken och ryggen känns en aning lättare. Vi får se hur jag mår i morgon och framöver. Jag hoppas i alla fall jag mår bättre. Antar att jag får stå ut med att må såhär om jag ska må bättre i längden och förhoppningsvis kanske bli smärtfri en dag. Även om chansen är väldigt, väldigt liten.


Just det. Jag fick veta att jag har en inflammation i hela ryggen och nacken, och att det är därför jag är så stel och har ont där. Förmodligen kommer smärtan i huvudet därifrån. Eller i alla fall en del av den. Yay. Så alla läkare som sagt att jag ska ha massage har - enligt kiropraktorn - fel, då min kropp tydligen inte klarar av det. Det är därför jag bokstavligen hatar massage för att det gör så enormt jävla fucking ont. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas