LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

En sak som stör mig just nu

 

Alltså, okej. Jag blir så jävla förvirrad och frustrerad. Titta på de här två bilderna. Ni tänker kanske "varför?" eller "vad är det med dem?" Ni ser två bilder som samma dagar är inringade, right? Men veckorna stämmer inte!! Jag blir frustrerad. Vad är det för vecka!? Jag har ALLTID fyllt år v. 29, alltid. Men helt plötsligt är det v.28 i år? Eller? Jag har frågat runt lite och vissa personer går efter att det är v. 29 nu och jobbar efter det, medan andra går efter att det är v. 28 och jobbar efter det. Men vilken vecka är det egentligen!? Vilken ska man gå efter?


Anledningen till min frustration är för att jag går mycket efter veckor istället för datum. Ett exempel är t.ex. att du har semester v.31. När är v. 31 för dig? Om tre veckor eller om två veckor? You see my problem?


Jag gick först efter att det är v.28. Men sen kom jag på att jag fyller år på söndag och jag har aldrig någonsin fyllt år v.28. Aldrig. Så då kikade jag i min kalender i mobilen och då står det v.29. Då tänkte jag att jag har bara räknat fel, liksom. Men sen säger alla andra att det är v.28? Blir så sjukt förvirrad, haha. Jag orkar seriöst inte med mig själv. Så kan någon vara snäll och säga vad det är för jävla vecka nu!?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas