LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

My pain is more then real

Hellu people. Long time, no see.  Tänkte i alla fall kika in och berätta lite hur jag mår. Anledningen till att bloggningen har varit låg är för att jag har mått skit. Jag tror det beror på biverkningarna ändå. Förutom att huvudvärken har varit olidlig så har jag mått sjukt illa och knappt fått i mig någon mat. Kanske var därför som läkaren sa att man går ner i vikt av Venlafaxin. Huvudvärken har varit en riktigt jävla plåga. Jag har behövt ta maxdos av Alvedon (665mg/tablett) i över en vecka och lika förbannat så känns det som att mitt huvud ska sprängas. Det är otroligt frustrerande när tabletterna inte vill hjälpa, Jag vill inte behöva knapra tabletter hela dagarna. Jag tänker inte hamna i missbruket igen. Men de senaste två veckorna har varit ett helvete. Jag vill bara skrika rakt ut, gråta, slå sönder saker och hugga av mig huvudet. Bokstavligt talat. Antingen så är det biverkningar eller så får jag välkomna en ny sämre period. Jag är så trött på skiten. Jag orkar inte leva såhär. 


Idag har det varit något lugnare i alla fall. Inte behövt tagit så många tabletter. Illamående hade jag i morse, men nu har även det lugnat sig. Jag vågar inte hoppas för mycket, men jag vill inte ha så ont i helgen när min bror och min prinsessa kommer. De stannar dock bara torsdag-lördag, men jag håller tummarna för att jag har tre bättre dagar så jag kan njuta av deras sällskap och inte ligga instängd i ett svart rum. För övrigt så har jag börjat kika på NCIS och är snart klar med tredje säsongen.


Som ni kanske förstår så har jag inte haft ork till att svara på kommentarer. Jag har svarat lite då och då, men långt ifrån alla. Jag vet inte när jag orkar ta tag i det, men jag läser alla kommentarer och jag har inte glömt bort er. Jag antar att ni förstår.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas