LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

I would love to remove my head

Idag har jag verkligen mått dåligt. Vill bara att den här dagen ska vara över. Huvudvärken började bli värre förra veckan och i natt hade jag migrän. Blir så jäkla less! Men jag kan inte begära för mycket, antar jag. Jag har ändå haft en bra period sen i början av december så det är väl min tur att må dåligt igen. Idag har verkligen huvudvärken varit olidlig. Det gör nästan lika ont som migrän, men det är inte migrän. Dessutom flyttar den sig från ställe till ställe varenda jävla minut. Jag har tagit maxdos av Alvedon idag och jag har fortfarande lika ont. Jag har mått illa hela dagen också och inte kunnat äta nåt. Jag har haft svårt att andas vissa stunder och jag får sån panik när det gör så jävla ont. Jag vill bara slippa det här. Helst för alltid.


Jag vet inte om det kanske är för att jag håller på att bli sjuk. Jag brukar vara "småsjuk" ganska ofta, men det bryter aldrig riktigt ut. Eller så kanske det beror på att jag började med en ny medicin igår. Minns inte riktigt vad den heter (orkar inte gå och kolla) men det är en antidepressiv som också ska minska ångest och oro och enligt läkaren ha en viss effekt på huvudvärken. Jag tog första tabletten natten till idag, rätt låg dos, så jag tycker ju inte att biverkningarna borde ha satt igång tidigt i morse. Men jag vet inte. Någonting är fel. Och allt gör så jävla ont.


Jag hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon. För då har jag massa att göra. Och jag orkar inte må såhär igen. Varenda gång jag hamnar i en sån här period så vill jag bara dö. Bokstavligt talat. Det är inget liv att leva såhär. Men jag hoppas att det bara är en fas och att jag snart är tillbaka i en bra period igen. Inte så trovärdigt, dock. Men jag hoppas.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas