LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Lekparkshäng

Jobbigt värre. Skrev ett långt inlägg om idag, men tydligen ville mobilen radera all text. Tack för det. Anyway, jag och prinsessan drog ner till stan en stund och lekte i en större lekpark. Det var tydligen uppskattat. Skönt att höra. Nu ligger jag i sängen med enorm huvudvärk, mensvärk och ryggvärk. Yay. Ska vila en stund och försöka orka med en myskväll med prinsessan sen. Kanske kan tvinga med henne till affären och köpa godis, heh.

My princess makes me happy

Ni som följer mig på Instagram (@lilbabustyle) har redan förstått att min prinsessa har kommit. Hon gör mig så lycklig! Hon förstår att jag inte alltid orkar med att göra saker, så hon låter mig vila emellanåt så att jag orkar hitta på något senare. Ikväll hade vi tänkt äta godis, mysa och titta på Pokémon. Dessvärre hittar jag inte säsong 11 (hon vill specifikt se den säsongen nu) med svensk tal och det blir rörigt för henne med engelsk tal. Men jag ska leta vidare, annars kanske det blir någon av Pokémonfilmerna istället. Det funkar nog också. En riktig myskväll med min prinsessa!

Babustyle svarar; hur får man mig intresserad?

Q  från Nick: Hur ska man få dig intresserad utav en person ? ^^ Vad är det du söker hos en?


A: Hellu Nick! Jag är inte säker på om du läser kommentarerna, så jag svarar i ett inlägg istället. Det är inte så lätt att få mig intresserad, om jag ska vara ärlig. Jag har väldigt svårt för att bli det. Men en bra början är om man är annorlunda, har dålig humor och är omtänksam. Dålig humor är ett måste. För det har jag. Jag söker inget speciellt hos en person. Jag märker om jag gillar personen. Den ska ha det där lilla extra. Men jag är inte intresserad av rökare, personer som snusar eller som dricker alkohol/festar ofta.

Jag gillar personer man kan prata med om random saker och inte bara "hur mår du?" eller "vad är dina intressen?" eller "vad jobbar du med?" osv. Sånt är så otroligt tråkigt och jag tröttnar direkt. Som sagt; annorlunda, dålig humor och omtänksam och som man kan prata typ om allt med är några saker som kan få mig intresserad. Notera "kan". Hoppas du fick svar på din fråga! Känns ju en aning weird att jag inte har en aning om vem du är dock, haha.

Snygga posters & affischer

Inlägget är i samarbete med bgafotobutik.se

Som ni redan vet så är jag helt galen i quotes och simpla, fina bilder som har en mening. Det är så vackert, enkelt och meningsfullt. Jag var inne på BGA Fotobutik och fann dessa godingar. Den översta är min number one. Så betydelsefull, så mycket i en enda liten bild. Jag funderar på att klicka hem den, men vet inte riktigt vart jag ska få plats med den, så det kanske får vänta tills jag flyttar hemifrån och kan pryda hela lägenheten med massa fina posters och affischer. Såg att de har väldigt bra priser också, vilket gör det ännu bättre.


Har ni några favoriter av dessa posters? Eller kanske någon annan från hemsidan?

Pokémon-dejt

Hellu! Har ekat lite tomt här senaste dagarna, men jag mår fortfarande inte bra. Vissa dagar är bättre än andra, men att bara göra nåt litet som att gå till affären tar all min kraft. Har ingen ork att ens sätta på datorn sen och jag gillar egentligen inte att mobilblogga. Men gör ett undantag nu.

Sitter just nu på Burger House med pinglan. Vi har varit ute hela dagen och jagat Pokémon och tagit över gym. Så kul! Älskar Pokémon! Levlade upp till level 21 idag. Är riktigt stolt över mig själv! Fått några nya Pokémon också. Najst! Nu ska vi strax röra oss vidare mot nästa ställe för att fånga ännu mer.

Någon av mina läsare som spelar Pokémon? Vilket team är ni? Själv är jag Team Mystic såklart!

You will forget about me. But it's okay, I'm used to it

It happens every time. People lose interest in me. They get tired of me. Suddenly, they don't bothering hitting me up anymore. The conversations become shorter. They forget about me and I just become a distant memory. I wonder if it's my fault sometimes. But then I realize that people never stay, and that's nothing I can do about it. I can't change. Even if I tried, even if I wanted to. There's a little bit of devil in her angel eyes.