LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Lär känna mig #5


~ Jag är just nu helt beroende av pannkakor med vaniljglass. Alltså, på riktigt, har ni inte ätit det så gör det! Bästa kombon ever. Jag föredrar köpa pannkakor i kyldisken på affären som jag värmer i mikron. Perfect match!


~ Jag pluggade media på gymnasiet med inriktning foto och textkommunikation. Det är inte många som vet det som läser min blogg eftersom jag dels tog studenten för tre år sen och dels för att jag aldrig pratar om den tiden. Jag fick bra betyg i foto och det var bästa ämnet! 


~ Jag pluggade hemma på distans de senaste månaderna i gymnasiet. På tal om punkten ovanför alltså. Jag klarade inte av skolan då jag hade en väldigt jobbig tid med min sjukdom och ångest, panik och stress. Jag hotade med att hoppa av skolan, men rektorn fixade så jag fick plugga hemifrån istället och hade ett visst datum när allt skulle vara inlämnat och klart.


~ Jag har nästan alltid solglasögon på mig. Yes, även på höst och vinter. Ljuset ute är vissa dagar så starkt att jag när som helst kan få ett migränanfall. Och för att minska risken så går jag runt i solglasögon. För er som inte vet; solen är en migränikers värsta fiende i princip.


~ Jag orkar inte med barn under en längre tid. Eller en kort tid. Jag och barn går inte ihop. Jag gillar barn, men på grund av att jag är så ljudkänslig gällande min migrän och huvudvärk så orkar jag helt enkelt inte med dem. Det blir för mycket. Jag stör mig enormt mycket på barn i affärer, på bussen och barn som skriker väldigt mycket. Blir så irriterad att jag bara vill skrika på dem. Vissa barn klarar jag av mer än andra.


~ Jag knäcker nacken flera gånger per dag. Det här är en sak som många tycker är äckligt och jobbigt. Men det är något jag måste göra. Förutom att jag knäcker hos min kiropraktor så knäcker jag även nacken själv. Det är så skönt när det släpper!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas