LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Update om Bebis

Om ni minns så skev jag det här inlägget (länk) om Bebis för ett tag sen och tänkte bara uppdatera er lite om hur det går för honom. Tack och lov är han mer sig själv nu. Det var tydligen bara en liten fas eller liknande (hoppas jag) som gjorde att han var deppig. Han är inte helt sig själv, men jag skulle säga att han är till 90% sig själv i alla fall. Han tjatar om att gå långis, han tjatar om godis, han är envis, han är med mer och inte går undan. Han har lekt massor med sin nya bästis (en liten valp på 15 veckor) och han kommer och hälsar på en när man kommer hem med sina gosedjur. Vi åkte aldrig till veterinären eftersom han sakta men säkert blev sig själv mer och mer, men vi kommer ändå boka in en tid snart och göra en hälsoundersökning eftersom han är gammal. Det är så viktigt att göra dessa undersökningar när de blir äldre.


Det känns så skönt att han mår bättre och är mer sig själv. Som ni kanske förstod i inlägget jag länkade, så mådde jag extremt dålig och var jätterädd för att vi skulle behöva ta bort honom. Han var en helt annan hund. En sak som inte riktigt blivit som det var förut är att han sällan kan gå långpromenad nu. Han blir stel och haltar och blir trött väldigt fort. Jag kan gå en sån promenad ca en gång i veckan, resten av promenaderna är enbart lite mer än 1 km. Det är jättetråkigt att han inte klarar av att gå den långa längre, för han älskar verkligen den promenaden. Men jag måste tänka på att han är gammal och inte orkar lika mycket längre. Antar att det bara är jag som är i förnekelse...


Men han mår bra nu, eller i alla fall bättre. Min älskade prins! Var så himla rädd för att det var slutet för honom. Jag hoppas han kommer få leva länge till. Och tack för alla fina och stöttande kommentarer jag fick i det inlägget. Det betyder så mycket för mig. Ni är helt underbara!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas