LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Lär känna mig #2

 

~ Jag äter bara spanska jordgubbar. Eller ja, jag äter väl svenska också, men bara om inte spanska jordgubbar finns. Jag tycker bara om spanska jordgubbar. De är så söta och goda. Oftast i alla fall.


~ När jag var yngre så såg jag äldre ut. Det är sant. När jag var 12-13 år så sa folk att jag såg ut som att jag var 18-19 år. Nu när jag är 21 så tycker folk jag ser ut som 17 år. Vad hände liksom!?


~ Jag tröttnar fort på saker och ting. Det kan vara maträtter, kläder, header och design på bloggen, appar, hobbys, you name it. Jag har väldigt lätt för att tröttna på saker och sen kan det ta lång tid innan jag gillar det igen.


~ Jag var 12 år när jag fick första symtomen på min sjukdom. Då fick jag migränanfall 6 dagar i veckan i ett helt år. Sen försvann anfallen och kom bara då och då, medan huvudvärken fortfarande var kvar. Det tog min dåvarande läkare 5 år att komma fram till min uteslutningsdiagnos Kronisk Daglig Huvudvärk. Än idag vet läkarna inte varför jag fick det, eller varför jag har det. Inte för att de bryr sig heller.


~ Min favoritserie är House MD. Yes, jag ser och har sett många serier, men ingen serie slår House MD. Det var faktiskt den första serien jag någonsin gillade. Helt otroligt bra serie!


~ Sis är egentligen inte min syster. Det är sant. På sätt och vis. Det är komplicerat. Vi har samma halvbröder men vi har varken samma mamma eller pappa, och ingen av oss är adopterad. Däremot bodde hon hos oss från att hon var 15 år.


~ Jag har aldrig haft ett jobb eller sommarjobb. Nepp, det har jag inte. Men jag har gått sommarskola ett år för att läsa in ett ämne som de andra i klassen redan hade läst.


~ Jag lider av extremt svår beslutsångest. Det är ett stort hinder för mig i min vardag. Det är ingen vanlig beslutsångest som alla drabbas av, utan denna är extrem. Och det gäller även småsaker, så som att välja godis, eller vilken tid jag ska ta bussen, vad jag ska ha på mig, om jag ska göra något eller inte, vilken serie jag ska se eller vilket inlägg jag ska skriva först. Kortfattat så handlar det om allt. Och beslutsångesten ger mig ångest och panik, för att jag aldrig kan välja.


Vill du se punkter? Här kan du se tidigare inlägg: LÄNK

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas