LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Bloggutmaning

Jag blev nominerad av Evah att göra den här bloggutmaningen. Vanligtvis brukar jag inte göra såna här saker, för jag blir norminerad hela tiden känns det som och då skulle min blogg bara bestå av sånt. Men det var ett tag sen så nu kör jag på en! Listan är rätt lång.. så ja.. ni läser om ni vill, hah.

1. Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sen 2008 tror jag. Då bestod min blogg bara av dikter jag skrivit. Men 2009 började jag skriva om mitt liv och min vardag. Den bloggen är tyvärr lösenordskyddad och jag kommer inte in på den, hah.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du började blogga?
Det vet jag inte. Läste inga bloggar på den tiden. Startade min blogg för att min vän Linnéa bloggade och det verkade kul.

3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Jag minns inte vad den hette faktiskt, men den handlade om en tjej som var ung och hade fått tvillingar. Hon skrev så himla bra och jag fastnade för bloggen rätt snabbt. Läste den flera gånger om dagen.

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Eftersom jag inte kommer in på den bloggen  så är det svårt att svara på den frågan, hah. Lösenordskyddade den när jag bytte till Nattstad (numera  Nouw) och sen när jag skulle byta tillbaka så kom jag aldrig på lösenordet, varken till inloggningen eller bloggen och jag minns inte vilken mejladress jag använde heller då jag haft en del. Så jag startade en ny då, men den har jag bara bloggat på sen 2013. Lite synd, för jag skulle gärna vilja kika tillbaka på 2010 och 2011...

5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Oj, det var en svår fråga... Alla som kommenterar min blogg. Jag läser ju deras bloggar och kommenterar tillbaka. Jag är så dålig på att komma ihåg bloggadresser och liknande så om man inte kommenterar min blogg så har jag lite svårt att minnas bloggen, tyvärr. Men det är en hel del bloggar ag läser regelbundet. Blir alltid glad när jag hittar en blogg jag följt tidigare som jag helt enkelt glömt bort.

6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Jag tror faktiskt att de flesta är ämnesbloggar. Det beror lite på hur man ser det. Jag läser gärna bloggar där de bloggar om sitt liv och sitt mående, det kan vara allt från kroniska sjukdomar till lättare sjukdomar eller depression och ångest. Det är ju mest dagboksbloggar, men de har ett ämne, om ni förstår hur jag menar?  Såna bloggar gillar jag att läsa! Kan bero på att jag driver en sån blogg själv.

7. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Hm.. den var svår. De flesta är ju olik mig. Jag läser ju en del modebloggar och skönhetsbloggar, och jag är inte ett dugg intresserad av varken mode eller skönhet. Men det är något med de bloggarna jag gillar ändå, så jag fortsätter läsa dem.

8. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Den bloggare som jag tycker är väldigt lik mig, är också väldigt olik mig. Hon bloggar på PeaceRev och är en av de mest ärliga och omtänksamma personerna jag pratat med. Vi har aldrig träffats, men vi har pratat en hel del via bloggarna. Vi är likadana till sättet, men ändå så olika på något sätt. Det är svårt att beskriva just vad, men jag kunde känna direkt att hon kunde förstå mig. Hon förstod mina blogginlägg som inga andra förstod, utan att jag ens behövde förklara. Hon är väldigt speciell och jag är glad för att vi fick kontakt, även om det bara är via bloggen. Hon bloggar mycket om politik, och själv är jag inte ett dugg intresserad av politik, men jag älskar hennes blogg ändå.

9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Helt ärligt vet jag inte ens vilka som läser min blogg, hah. Men det är ingen som har sagt att jag borde sluta med det i alla fall.

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Yes, det tror jag. Jag är mig själv fullt ut. Är nog flummigare i verkligheten. Men jag är ju fortfarande brutalt ärlig, står för vad jag tycker och tänker och säger exakt vad jag tycker och tänker, precis som jag annars är. Kan dock verkas vara lite mer iskall i verkligheten. Och så är jag mer envis, hah.

11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller täns gränsen hela tiden?
Jag delar med mig av så mycket jag vill att ni ska veta. Jag är väldigt privat, annars hade jag inte skrivit så mycket om min sjukdom. Men sen finns det ju saker jag inte vill dela med mig av, och då gör jag inte det. Simple as that.

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Jag skriver inte om sex, då jag anser att det är privat och det angår inte någon annan. Jag skriver aldrig om bråk med mina nära, men däremot kan jag skriva ut i känslor hur jag känner, men jag skriver aldrig ut varför. Jag videobloggar aldrig heller då jag tycker att det skulle kännas enormt jävla konstigt att prata med mig själv och titta in i en kamera.. hah.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Mitt mål är ju att nå ut till fler med hur det är att leva med en kronisk sjukdom, och få andra att förstå vad de kan göra för att hjälpa en, vad de kan tänka på om de möter någon eller känner någon med en kronisk sjukdom, och saker man absolut inte ska säga och göra. Detta för att vi som lever med en osynlig sjukdom (en sjukdom som inte syns utanpå) ofta blir behandlade helt fel och får ofta höra att vi söker uppmärksamhet, bara ljuger och hittar på eller vill att andra ska tycka synd om oss. Vilket inte stämmer. Det är bara så jävla svårt för oss att visa att vi faktiskt är sjuka! Och bekfrätelse har ju med det att göra på ett sätt. Jag vill ju att det ska nå ut till fler och då behövs bekräftelse.

14.  Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hans/hennes blogg?
Det beror helt på hur öppen och ärlig personen är. Men man lär nog inte känna den till hundra procent. Det kan inte alltid beskrivas, ibland måste det upplevas också för att få en klar bild.

15. Har du träffat folk IRL som du fått kontakt med via bloggen?
Yes, det har jag!

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Det beror ju helt på vad man bloggar om, skulle jag säga. Är man ärlig och kör rent spel så är det inga problem, men det finns alldeles för många som hotar, hänger ut personer, söker uppmärksamhet på fel sätt och gör allt för att komma upp bland topplistorna. Sen får man ju stå ut med en hel del näthat beroende på vilka åsikter man har och vad man bloggar om. Det är sånt som tydligen hör till. Själv har jag inte fått utstå så mycket näthat.

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i en kommentar eller i andra bloggar?
Nej, inte vad jag kan komma på nu. Självklart har jag fått kommentarer som inte har varit helt okej, men de har ofta varit anonyma och anonyma personer kan knappast stå för vad de säger om de inte ens vågar ange vem de är när de kommenterar hat eller annat. Så det är lätt att inte ta åt sig.

18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Ja, det finns en del blogginlägg jag gjort som jag ångrat att jag publicerat, det kan ha varit när jag varit arg eller besviken eller inte så stabil känslomässigt, och sen kan det ha ändrats. Men ångrar jag mig tar jag bort inlägget.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
En nackdel är ju att vill man göra välskrivna och bra inägg så tar det tid. Det tar tid att skriva, fota, redigera och allt vad man ska göra. Näthat är också en stor nackdel, även om inte jag har utsatts för det. Det kan också vara väldigt svårt att blir stor inom bloggvärlden om man vill bli det, då det är så otroligt många som bloggar nu för tiden.

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Yes, det tror jag. Men om det är på den här bloggen vet jag inte. Och kanske kommer inte bloggen handla om samma sak. Allt förändras ju med tiden. Det återstår att se! Jag hoppas att jag bloggar då i alla fall.

21. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på detta.
PeaceRev, Kajsa-Stina, Elin, Freja och Erica.

Hur jag färgar det rosa håret - steg för steg


Nu tänkte jag visa er hur jag gör när jag färgar underhåret rosa. Har fått sååå många frågor om det, så passade på att ta bilder steg för steg den här gången. De här två färgerna ovan använder jag; Mood Ultrablond och Stargazer Magenta. Ber om ursäkt för dåliga bilder här nedanför.  Bilderna på resultatet längst ner gör inte rättvisa då det är riktigt dålig belysning i köket (använde naturligt ljus till de andra då det var ljust ute). Ska försöka fixa bättre bilder på håret i morgon om det är fint ute.

 

1. Såhär såg mitt hår ut innan jag började färgningen. Massor av blonda slingor, blonda fläckar, ljusa toppar och ful utväxt. Det såg hemskt ut! Senaste färgningen var den 23 juli, hur det blev då kan ni se HÄR. Så med tanke på att det nästan är två månader sen jag färgade det rosa, så kunde det ha sett mycket, mycket värre ut. Bilden gör inte helt rättvisa heller, var egentligen mer blond.

2. Här har jag precis haft i den blonda färgen. Jag ta både utväxten och på det rosa. Det rosa kommer inte försvinna, men det kommer bli lite ljusare i alla fall och blir lättare att färga över sen. Jag låter den blonda färgen sitta i 60 minuter innan jag sköljer ur den.

3. Såhär ser det ut när jag precis har sköljt ur den blonda färgen. Som ni ser så försvinner inte det rosa, men det blir lite ljusare. När håret fortfarnde är fuktigt så tar jag i den rosa färgen. Den ska vara på tvättat hår, som man enbart använt schampo till, därför är det så bra att ha den här blonda färgen innan då man ska använda schampo när man sköljer ur den. Jag använder även balsamet som man får med, vilket man egentligen inte ska göra, eftersom det står klart och tydligt på förpackningen till den rosa färgen att man inte ska använda balsam innan man tar i färgen. Men eftersom jag ha hållit på såhär under ett års tid så har jag testat mig fram, och jag tycker att den rosa hårfärgen sitter mycket bättre när jag använder balsam.

4. Här har jag precis haft i den rosa färgen. Det ser väldigt lila ut i verkligheten. Enligt förpackningen ska färgen sitta i 15-30 minuter, men jag låter det sitta i 60 minuter. Första gången jag färgade så tog jag 30 minuter (hade slingor då) och färgen försvann väldigt snabbt. Den rosa färgen är heller inte farlig för håret, så det gör inget om den sitter i lite längre. När man sköljer ur färgen ska man också använda schampo (det är egentligen ett speciellt schampo, men jag använder mitt vanliga), precis som innan man tar i färgen. Egentligen vet jag inte varför, men det står så. Men jag tar även i balsam efter jag sköljt ur det rosa (även fast man inte ska ha det) bara för att mitt hår går inte ens att borsta om jag inte har balsam i. På riktigt. Det skulle ta flera timmar att borsta ur mitt hår.

Resultatet när håret är blött och inte är borstat:

Resultatet när håret är torrt och borstat:

Som jag skrev längst upp så gör inte bilderna rättvisa då det är riktigt dålig belysning i köket och det hade redan blivit lite mörkt ute. Men ja, här är resultatet. Det tar ca 3 timmar att färga både blond och rosa. Då räkna jag med väntetiden innan man får skölja ur, och tiden man sätter i färgen. Vill ni se "bättre" bilder (med bättre ljus iaf) på hur det ser ut precis efter jag färgat det rosa så kan ni trycka HÄR. Observera att det var första gången jag använde mig av Magneta då, så nu efter jag använt den färgen några gånger så bli håret lite mörkare. Så tänk er den där färgen fast liite mörkare och skiftar lite i lila. Fuck va svårt det är att förklara. Hah.

Hoppas ni gillade min steg för steg, även om det blev så dåliga bilder, särskilt de två sista.

 

Just nu...

Äntligen! Senaste gången jag färgade var den 23 juli, så det är verkligen på tiden nu. Just nu sitter jag med den blonda färgen i håret och väntar på att få skölja ur. Sen är det dags för det rosa! Kör på underhåret som vanligt. Men det är så sjukt mycket jobb med det rosa håret, att färga det ungefär en gång i månaden (den här gången blev det lite längre för att färgen satt ovanligt bra). Det sliter en del på håret att blondera det också, vilket jag måste göra varje gång innan jag tar i det rosa. Men jag älskar verkligen när det är nyfärgat och klart!

Men eftersom det är sånt jobb och jag inte känner att jag orkar hålla på så längre (hållt på med det ett år), så funderar jag på att färga över allt med brunt och sen göra något annat. Dipdye kanske? Eller har ni några förslag? Men det kommer kännas så konstigt, för rosa underhår är jag. Men skulle ändå vilja testa på något annat. Trodde aldrig jag skulle säga det här, med tanke på att jag har färgat håret ofta och i olika färger sen jag var 7 år, men jag är rädd att jag inte blir nöjd och ångrar mig. Det rosa underhåret har jag ju tagit hand om ett år.. och det kan bli svårt att få tillbaka det sen...

Aja, jag har tid att fundera på det. Den här gången blir det i alla fall underhåret igen. Det är många som har undrat hur jag färgar det, så jag tänkte göra ett steg för steg i bilder sen när jag är klar med allt. Så länge kan ni läsa om mitt rosa hår HÄR.

You can't judge my choices without understanding my reasons

Den där vinternatten förändrade henne helt. Hon var nere på botten och svagast av dem alla. Hon bestämde mig för att aldrig någonsin ta någon skit igen. Hennes yttre är väldigt hårt och det är svårt att komma henne nära. Hon analyserar allt. Hon stöter bort om man kommer för nära. Hon blir väldigt hård och kort. Hon kan till och med bli iskall. Ibland saknar hon att vara den där glada och rara tjejen alla gillade, men sen inser hon hur ont det gjorde, hur mycket energi det tog på att tillfredsställa alla som ville det. Hon vill inte att någon ska få reda på hela sanningen, för sanningen är hennes. De förstår inte varför hon är som hon är, och det ger dem tillfället att döma henne från början. Men det är okej för såna människor vill hon ändå inte ha i sitt liv. 

Hon kan vara väldigt hemlighetsfull, andra kallar henne mystisk. Hon gillar det. Kanske beror det på att alla som lärt känna henne helt har tröttnat på henne. Kanske är det meningen att de inte ska veta någonting. Och det är okej det också. För det är så hon vill ha det. Hon är väldigt reserverad för att träffa andra människor och lära känna dem. Men det är inte för att hon inte vågar. Hon vill inte. Hon trivs själv. Men det finns en rädsla för att hon inte ska räcka till, för att såra gång på gång och skapa kaos. Hon har levt själv så länge att hon inte vet någonting annat, och det är okej. Hon gillar det.

Hon får hela tiden höra att det är sorgligt, att det inte är hälsosamt, att hon förr eller senare måste släppa in folk i sitt liv. Att hon skulle bli lyckligare. Det enda hon kan tänka på är att det är sorligt, att andra ens försöker förändra henne och berätta hur hon ska leva. Hon är så trött på alla som försöker förändra henne. Att hon är som hon är, är för det mesta negativt, det vet hon om. Men det var det här som räddade henne den där vinternatten. Hon vill inte vara den som släpper in alldeles för lätt. Hon vill inte uppleva samma sak igen. Hon vill inte ha någonting med det att göra. Hon vill inte vara den som andra vill att hon ska vara. Hon vill vara den hon är. Även om det inte gör henne lycklig. Hon har valt det här. Och det sitter väldigt djupt.

Hon är inte lycklig, inte glad och inte positiv.
Hon gillar att vara själv.
Hon är bekväm.
Och det är okej.
Inse det.

~ The truth is mine. ~

I tried so hard to be what you needed, then I realized I shouldn't be someone I'm not


Jag tänkte börja inlägget med "Äntligen fredag!", men helt ärligt så är jag inte så peppad på det. Går hemma hela dagarna nu och har ingen tidsuppfattning längre. Trodde seriöst det var tisdag idag. Har inte gjort så mycket. Bara gått långpromenad med Bebis och handlat. Nu ska jag mysa ner mig frmför Idol med lite choklad, vindruvor och den här fantan. Är inget stort fan av fanta, det är så sjukt äckligt, men jag kunde inte låta bli att köpa den här. Den är tydligen från USA? Eller England? Skitsamma, den är inte svensk i alla fall och jag hoppas den är godare än vanlig fanta!

Har ni druckit den? vad tyckte ni?

Grattis på födelsedagen, Bebis ♥

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Bebis födelsedag! Jag kan inte fatta att han fyller 10 år idag! Minns när han bara var någon minut gammal. Han var så lång som hans nos är nu. Det är helt sjukt hur fort tiden går egentligen.  Alla som känner mig vet att jag är väldigt nojig över att han fyller 10 år, men det kommer gå bra. Jag hoppas att han får vara med ett par år till. Min lilla prins.

Filmtips: Paddington

Bildlänk

Den här filmen är så mysig och rolig! Den handlar om Paddington som växt upp i en peruansk djungel tillsammans med sin moster Lucy som alltid berättat om hur underbart livet i London är. Hon inspirerar honom och efter en jordbävning som förstör deras hem så smugglar Lucy in Paddington på en båt på väg till England, på jakt efter ett bättre liv. Men det var inte alls som han tänkt sig och det var svårare än han trodde att passa in. Men det blir lite lättare när familjen Brown accepterar honom. Men det finns en elak konservator som får syn på honom och helt plötsligt är både han, hans hem och hela hans exisens är hotad.

Jag hade inga förväntningar när jag såg den, utan bara satte på den filmen när jag hade tråkigt en kväll. Och jag blev faktiskt positivt överraskad. Den är både mysig och rolig. En perfekt film som passar alla åldrar!

Snart är du min


Jag har letat efte en ny mobil ett bra tag nu eftesom min mobil cepar och är allmänt seg. Den kan inte ens göra sin egen uppdatering. Yes, så dålig är den. Så, jag har kikat runt på en ny. Men det har varit så svårt! För jag har en del krav och sen vill jag inte ha en mobil som alla har eller vill ha. Mina krav är: bra kamera, ganska snabb, inte för stor, den ska kunna göras personlig, inte ha för tråkig design, ha ba internminne och inte va så dyr. Yes, det är mina krav och det är näst intill omöjligt att hitta något som har allt jag vill ha. Det största problemet är nog bara att jag tröttnar så jävla fort på saker och ting, särskilt mobiler. De blir så himla tråkiga efter ett tag. Och jag vill inte ha iPhone eller Samsung då jag redan haft dem och som sagt tröttnat på dem. Jag ville testa på någonting annat.

Men ja, igår kom jag fram till det här valet. Huawei Honor 6. Jag har ingen aning om den är bra eller peronlig, men jag har testat den lite i butik och den verkade rätt najst. Har även jämfört den med andra och enligt personal så var den här bättre. Och den fanns inom min prisram också, så det är najst, Så jag klickade hem den igår och väntar nu ivrigt på att få hem den. Och så klickade jag hem ett fint skal som kommer passa perfekt till den här mobilen!

Vad har ni för mobiler? Har ni haft någon Huawei och vad tycker/tyckte ni i så fall om den?

Äckligt trött på vissa hundägare - måste skriva av mig


Okej. Jag måste bara få skriva av mig lite. Ibland blir jag bara så äckligt trött på vissa hundägare man möter. Som idag t.ex. Jag gick min runda med Bebis precis som vanligt på en raksträcka och lite längre fram blir det en liten korsning. När jag är på väg mot soptunnan så ser jag en gammal man med sin lilla hund komma från höger sida. Bebis reagerade inte direkt på det, så jag fortsatte gå mot soptunnan som låg 7-8 meter ifrån mig. När jag precis kommit fram dit så märker jag att mannen närmar sig ganska fort och hans hund börjar dra och skälla som fan. Först då reagerar Bebis och reser ragg och morrar. Vanligtvis gör han inte det, så det måste ha varit något med hunden han inte gillade. Kanske att de närmade sig mig för snabbt eller något.

Hur som helst. Allt händer väldigt snabbt så jag hinner inte riktigt reagera. Men helt plötsligt är de inte ens meter ifrån mig och Bebis reagerar ännu mer. Mannen säger "Du får väl hålla koll på din hund!!" och är skitarg. URSÄKTA, men det var DU som gick snabbt mot oss trots att din hund drog och skällde som fan. Han såg till och med innan att Bebis började reagera men fortsatte ändå gå mot oss. Skulle vi gått åt samma håll nu så hade vi gått exakt bredvid varandra.

Jag stör mig så sjukt mycket på att alla ska skylla på Bebis trots att Bebis inte gjort något fel. Den här mannen kunde ha stannat eller saktat ner när han såg att vi stod vid soptunnen, särskilt efter hur hans hund reagerade. Hur jävla svårt ska det vara att kunna stanna om man ser en hund gå framför så man inte hamnar nära? Vem vet, Bebis kunde ha varit en aggressiv hund som inte gillade andra människor eller hundar. Men nu är han ju inte så, men det var mannens skyldighet (fel ord kanske, men ni förstår) att sakta in eller vänta tills vi gått en bit.

Jag skulle åt mannens håll, alltså svänga höger. Men det visste ju inte han och jag tänkte att jag fortsätter gå framåt för att sen gå över gräsmattan så att vi slipper mötas. Men jag hinner inte det. För precis när jag ska gå så är mannen och hans hund vid mig. Jag menar, hade jag sett en hund framför mig så hade jag ju inte skyndat mig att gå i kapp dem, utan jag hade ju saktat ner och väntat tills de har kommit en bit fram. MEN NEJ, den här jävla gubben går rakt emot oss och hans hund reagerar mer än Bebis gör och Bebis och jag får all skit för att jag inte kan hålla koll på honom.

En annan gång så mötte vi en kvinna med barnvagn och en större hund som var lös. Hon såg mig och jag såg henne, så jag flyttade mig åt sidan och gick nästan på gräsmattan för att vi inte skulle mötas rakt på. Men vad gör den här kvinnan? Jo, hon går på min sida istället för att dra sig åt andra sidan. Hon går mer åt mitt håll än mot mitten och hennes hund är fortfarande lös. De går väldigt nära och Bebis drar och skäller, förmodligen även denna gång fösöka skydda mig. Hon skriker att hon ska anmäla oss, att jag inte kan hålla koll på min hund, att han inte borde finnas. URSÄKTA, men det var DU som gick på vår sida med din hund lös. Du kopplade inte ens hunden. Du gick MOT mig trots att jag drog mig åt sidan så mycket jag kunde och sen har du mage att säga allt det där!?

Usch, är så jävla trött på vissa hundägare som skyller på andra istället för att se över sina handlingar.

Babystaff favoriter

Svart tröja - LÄNK / USA tröja - LÄNK / Rosa/turkos tröja - LÄNK

T-shirt med färg - LÄNK/ Linne - LÄNK/ T-shirt guld - LÄNK

 

Alltså, på riktigt.. HUR SNYGGA!? Jag älskar dem! Speciellt i dessa hoodies. Kan inte ens välja vilken som är snyggast för alla är så sjukt snygga! LOCOLIFE är en burik på nätet som säljer streetwearkläder med attityd och jag är helt kär i deras märke Babystaff. Jag vill klicka hem varenda plagg, hah. Men har en hel del utgifter nu så det får nog hamna på julklappslistan istället.

Keep calm and pretend it's not monday


God morgon! Måndag - ny vecka, nya möjligheter. Eller något i den stilen. Försökte låta förhoppningsfull och motiverad i alla fall. Var ju värt ett försökt. Har inga direkta planer för den här veckan mer än ett möte med jobbcoachen. Ska försöka vila upp mig ännu mer (som om jag inte har vilat nog?) och hoppas på att inte bli sjuk på riktigt. Mår olika från dag till dag; ena dagen har jag bara ont i halsen, dagen därpå har jag feber och har ont i hela kroppen, dagen efter mår jag bra igen och har ingen feber alls för att dagen efter det känna mig sjuk igen. Himla onödigt. Kära förkylning, kan du slå ut på riktigt istället och sen försvinna helt, istället för att komma och gå hela tiden? Tacksamt!

På tal om någonting helt annat - frukost! Jag är så sjukt dålig på att äta en bra frukost och många gånger hoppar jag över frukosten helt. Men frå och med idag tänkte jag ta tag i det och äta en ordentlig och stadig frukost. Dagens frukost är naturell yogurt toppat med banan, naktarin och lite olika nötter, och till det två hårda mackor med avokado och örtkrydda. Och ett glas juice. HUR fan ska jag få i mig allt det här? Alltså, hur får man i sig en ordentlig och stadig frukost? Aja, det märker vi.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Jag vill tacka för alla fina och peppande kommentarer jag har fått. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Ni är helt fantastiska!

I hate days like thisLördag idag. Men mitt humör pekar på att det är söndag. Idag är en dag där ångesten finns där från topp till tå. Ni vet, när man hatar det man ser i spegeln? När man hatar det man är? När man hatar varenda lite del på sig själv. Ångesten har haft övertag om mig i många år och jag lyckas aldrig slå mig fri. Alltid är det något som är fel. Och på det vet jag inte riktigt hur jag mår. I förrgår hade jag ont i halsen, igår på morgonen mådde jag bra, senare på dagen blev jag svag i alla delar av kroppen, varm och hade feberhuvudvärk. Idag än så länge mår jag bra. Förutom den där äckliga jävla ångesten då. Antar att det är ett tecken på att jag inom en snar framtid kommer ligga halvt död i sängen och knarka halstabletter. Ska tillbringa dagen inne idag med serier och vänta på bättre tider. Jag vägrar visa mig ute idag.

Idag orkar jag inte med livet.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Jag vill också tacka för alla bra tips på olika sallader som ni gav mig! Fortsätt tipsa! Inlägget finner ni längre ner i bloggen.

Never forget -9/11

Den här videon lägger jag ut varje år. Jag tycker det är viktigt att minnas sådana här händelser. Tidigare år har det bara varit videon då tjejen är liten, men det här är en remix där tjejen berättar saker som hänt när det har gått ett år, fem år och 10 år. Jag gråter varje gång jag ser videon. Den är så sorglig, men också så himla fint. Tjejen förlorade sin pappa i attacken mot World Trade Center 11 september 2001.

9/11. Never forget. Always remember.

Ge mig era bästa tips på nyttiga och goda sallader

Bildlänk / bildlänk
Bildlänk/bildlänk

Nu vill jag att ni tipsar mig om era godaste sallader! Jag har alltid varit dålig på att äta sallad. Det beror inte riktigt på att jag inte tycker om det (ska erkänna att jag kan vara väldigt kräsen ändå), utan för att jag tröttnar så otroligt snabbt på att äta det. Och jag har noll fantasi för att hitta på massa olika. Jag har letat efter lite recept, men alla är så krångliga att göra... Så, har ni några enkla och goda (och nyttiga) sallader ni vill dela med er av? Vore himla snällt i så fall, för jag vill verkligen börja äta lite mer nyttigt utan att tröttna på det hela tiden.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Har legat väldigt lågt idag. Känner att jag börjar bli sjuk, så jag har bara legat och tittat på serier och tagit det lugnt. Har inte heller orkat svara på några kommentarer, så jag gör det i morgon. Nu ska jag leta upp någon film och äta popcorn!