LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Filmtips: Trainwreck

Bildlänk & trailer

Nu tänkte jag tipsa er om filmen Trainwreck som även går på bio just nu. Det är faktiskt en av de roligaste filmerna jag har sett (den hade även tråkiga scener, men i helhet är den rolig). Men å andra sidan har jag en enormt dålig humor också. Tycker inte alls att trailern gör den rättvisa. Trailern verkar skittråkig. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva filmen, så jag kopierar texten från Moviezine:

"Ända sedan hon var en liten flicka, har Amy fått höra av sin far att monogami inte är realistiskt. Som reporter på ett magasin lever hon nu efter det mottot – åtnjutandes vad hon anser är total frihet, fjärran från långtråkiga romantiska förpliktelser. I verkligheten är hon dock allt annat än lycklig. När hon inser att hon börjar falla för huvudpersonen i en artikel som hon skriver, den charmige och framgångsrike idrottsläkaren Aaron Conners, börjar Amy fundera på om det trots allt inte är alla andra vuxna som har varit rätt ute hela tiden."

Även beskrivningen får filmen att låta tråkig, haha. Men skitsamma. Tycker absolut det är en sevärd film om du har lika dåliga humor som jag. Skrattade mig igenom hela filmen, seriöst. Så har ni inte sett den, se den!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas