LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Dear monday, I wish you to go step on a lego


Idag har det varit en sån där psykiskt jobbig dag. Huvudvärken har varit på mig varenda minut av den här dagen och inga tabletter har hjälpt. Jag börjar bli ganska trött på det, men orkar helt ärligt inte bry mig längre. Blev lovad en läkartid den här månaden men ännu inte fått någon kallselse. Skitsamma.

Jag ställde klockan tidigt i morse för att gå ut och titta på blodmånen. Struntade i supermånen faktiskt, var mest intresserad av blodmånen. Stannade ute en timme ungefär och fotade, men fick inga bra bilder alls. Fel inställningar på kameran och fick inte till fokusen, så bilderna blev både suddiga och brusiga. Bra jobbat, Babustyle. Skulle vilja lägga upp dem här på bloggen för att ha att titta tillbaka på sen, men vet helt ärligt inte om jag vågar. Skäms över bilderna. På riktigt. Är enormt besviken på mig själv... Men jag har i alla fall sparat bilderna på datorn även om de inte blev bra. Får se om jag vågar lägga upp här sen.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, äta lite gott och titta på serie. Håller på att titta om Gossip Girl. Det har blivit så när jag har så pass ont att jag inte orkar koncentrera mig på saker och ting. Då är det lätt att titta på en serie man redan sett så det inte gör något om man skulle råka missa något eller inte riktigt hänga med i storyn. Så är på fjärde säsongen nu, tror jag. Brukar inte gilla såna serier alls faktiskt, men denna gillar jag. Av någon anledning.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas