LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Wake up -> Pretend I'm okay -> Sleep -> Repeat

Hellu där ute! Jag vet att jag har varit en aning off här på bloggen den här veckan, även på andra sociala medier. Bara några få enkla, snabba inlägg. Men ni måste förstå att min ork är någon helt annanstans nu när jag är helt utan sömntabletterna och jag inte får ta min medicin lika mycket som jag gjort innan, och smärtan är extrem. Jag har gått som en zombie hela veckan. De senaste dagarna har jag inte ens gått upp ur sängen mer än när jag gått på toa. Trots koffein så är jag helt död. Och jag överdriver inte. Det har varit en riktigt tuff vecka och jag gissar på att nästa vecka kommer bli likadan. Det är som en ond liten cirkel. Allt jag vill göra är att skrika rakt ut och gråta, exakt hela tiden. Det tar aldrig slut. Jag är så extremt känslig just nu. Nätterna är hemska och väldigt långa. Om jag lyckas somna så drömmer jag hemska mardrömmar och jag vaknar av att huvudet sprängs - men jag inte får ta tablett för det. Varje natt vet jag att det kommer bli dag igen, ännu en dag där jag inte orkar eller kan göra någonting, bara ligga i min säng och vänta på bättre tider och hålla ut med smärtan. Och varje dag vet jag vad natten kommer att föra med sig. Och så fortsätter det så, om och om igen. Det tar aldrig slut.


Idag tog jag mig i kragen och stack iväg till Sis för att gå på ljusparty som hennes vän håller i. Egentligen orkade jag inte, jag ville inte. Rädd för att något skulle hända där, att jag skulle få ett utbrott. Men jag åkte iväg ändå. Jag orkade inte stanna inne en dag till. Det var trevligt där. Många fina ljuslyktor, dock inte så många ljus jag gillade då dofterna var starka. Det bjöds även på god fika. Stannade där i lite mer än två timmar innan jag drog iväg till Bergvik för att handla med mamma. Och nu har jag precis kommit hem. Ska ta och käka något och titta på serie resten av kvällen. Har börjat titta på Teen Wolf (JA, Corro, jag har äntligen börjat titta på den serien. Nöjd nu? Din tur att börja titta på The Originals!) som verkar rätt bra. Tittar just nu på väldigt många serier. Men jag älskar't.


Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att svara på kommentarer. Bara svarat på några få den här veckan. Som ni förstått har jag verkligen inte orkat med det. Men jag ska svara, när jag orkar. Det blir lite då och då. Hoppas ni förstår.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas