LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Sometimes, all you can do is lie in bed, and hope to fall asleep before you fall apart


Åh, jag blir så frustrerad! Jag orkar inte må såhär. Jag orkar inte att allt ska krångla hela tiden. Har sovit knappt en timme i natt (och gick upp tidigt för jag skulle på möte) för att mina sömntabletter är slut. Jag såg redan förra veckan att de inte skulle räcka länge till så mamma ringde in så att de ska skriva ut nya recept. Men i söndags hade det inte kommit in. Och idag gick jag till apoteket igen men de hade inte kommit in några nya recept. Men va!? Det har gått en vecka och de har fortfarande inte kommit in. Så mamma ringde in idag också så att jag förhoppningsvis kan få dem snart (utan mina sömntabletter ligger jag sömnlös hela nätterna och särskilt nu när jag inte får ta mina andra mediciner som jag gjort). Men för en liten stund sen ringde vårdcentralen och sa att de inte får skriva ut mina recept, eftersom neurologmottagningen på sjukhuset har skrivit dem och jag har min läkare där. MEEEEN VA!? Vi har alltid ringt till vårdcetralen för att få nya recept - alltid! Men nu har har de strikta regler för att de inte får göra så. Okej, fine. Det är som det är. Men de kunde förfan ha ringt förra veckan och sagt det så jag kunde ha ringt neurologmottagningen redan då!? Men nej, istället skiter de i att skriva ut och vi måste ringa dit igen för att sedan bli uppringda och de säger att de inte får skriva ut - utan vi måste ringa till neurologmottagningen.


Tack så jävla mycket för att jag nu förmodligen i över en vecka tvingas vara utan mina sömntabletter. Ingen sömn + extrem smärta. Yes, härligt. Ser fram emot det. Får inte ta mina andra mediciner (läs mer i det här inlägget) som jag brukar och nu får jag ligga sömnlös i flera nätter. Tack så jävla mycket. Har jag sagt hur mycket jag älskar sjukvården?

Och inga jävla kommentarer som "klaga inte på Sveriges sjukvård - vi har mycket bättre än många andra" KANSKE DET, men det hjälper inte mig just nu. Och även om det är BÄTTRE så betyder det inte att det är BRA.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas