LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Bedroom inspiration

LÄNK/ LÄNK/ LÄNK/ LÄNK/ LÄNK/ LÄNK/

Håller just nu på att kika igenom weheartit för lite inspiration till mitt rum. Är sjukt trött på mitt rum och vantrivs som det ser ut nu, och i nuläget så kommer jag inte flytta hemifrån på ett tag. Så jag har nu tänkt göra om mitt rum lite och håller på att planera massor. Har bestämt mig för lite grejer till rummet och hur jag kanske kan ha det. Är så taggad på att få ett nytt rum! Eftersom jag bor i hyreslägenhet så får jag inte heller tapetsera som jag vill, så hur mycket jag än vill tapetsera om i mitt rum så får jag strunta i det. Får fixa massa annat som kan göra rummet mysigt istället!

Idag har jag bland annat köpt två nya påslakan som är hur fina som helst och så har jag köpt lite tavlor. Men jag ska inte byta i sängen eller sätta upp tavlorna förrän jag är klar med det mesta. Ska bland annat köpa  fler bedset, nya kuddar och täcke, filtar, fler tavlor, en tv-bänk och lite annat smått och gott. Lite senare kanske en ny garderob också för den jag har nu är sjukt ful och jag får ändå inte plats med alla mina kläder. Ska också göra mig av med lite grejer, bland annat en hylla och kanske min bokhylla (funderar på att ha tv-bänk istället).

Som ni märker är det en hel del planering och köp kvar, men jag är sååå taggad på att få ett nytt och mysigt rum. Önskar mig nästan bara saker till mitt rum i julklapp för att det ska underlätta lite. Det är lång väg kvar tills allt är klart, men jag har i alla fall köpt lite av det och börjat planera. Längtar tills allt är klart!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas