LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Serietips: Ghost Adventures

Bildlänk

Jag måste verkligen tipsa er om den här serien (eller det är nog ett program egentligen) som jag har fastnat för totalt. Kollade på den för några år sen, men sen på tv, men sen glömde jag helt bort den och nu hittade jag den igen för några dagar sen. Är helt fast!

Ghost Adventures är ett program där dessa tre killar, Zak (som för övrigt är sjukt snygg!), Nick och Aaron möter allt övernaturligt. De åker till de platser i världen som har mest övernaturligt för att möta andarna. Man kan säga att det är som en dokumentärserie. De blir inlåsta på stället över natten, utan att kunna ta sig ut. De retar upp andar, filmar, spelar in och mycket annat. De fångar bevis på att övernaturligt finns. Jag tror på andar och den här serien är så perfekt. Det är bara dessa tre som filmar. De har inget större crew med sig. Och de har med sig massa teknik för att kunna fånga det mesta antingen på ljud eller på film och bild.

Ingen utav dessa män trodde på övernaturliga krafter förrän de mötte det. Och nu vill de att resten av världen också ska kunna se att det finns. Det här är nog en av de mest sevärda serier som finns. Även om man inte skulle tro på andar så är det väldigt intressant. De är redan inne på säsong 11.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas