LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Hejdå rosa hår...

... Och hej helbrunt hår! För ett tag i alla fall. Sitter med färg i håret nu och ska strax skölja ur det. Det känns så himla konstigt att hela håret är brunt nu, när jag har haft rosa underhår i över ett år. Det tog emot ganska mycket faktiskt, men på onsdag är det dags för frisören och på torsdag (förhoppningsvis) är det dags för ny look. Ska självklart ha rosa i håret igen, men inte underhåret som jag nämnt tidigare. Den här gången blir det något annat. Jag bara hoppas att det blir snyggt också, haha. Ni får veta vad det är när allt är klart! Är så spänd på att se resultatet!

*******

EDIT: Jag har sån beslutsångest! Vet inte om jag ska färga det rosa den här veckan eller om jag ska vänta ett tag med att färga det? Jag trivs så jäkla bra i rosa hår och det är en del av mig, det är liksom jag, och det känns så konstigt att va helt brun i håret. Men mitt hår är så sjukt skadat av alla färgningar bland annat, så jag kanske borde låta håret vila ett tag innan jag färgar igen? Oavsett så ska det färgas innan jul (vill ha rosa på jul), men jag vet som sagt inte om jag ska färga det den här veckan eller vänta med det.... vad tycker ni?

 

ETID 2:  Jag tror många har missuppfattat min fråga eller inte läser hela texten. Jag vill klargöra än en gång att jag ska ha rosa, och det ska jag ha innan jul. Men frågan var om jag ska färga det den här veckan eller vänta till närmare jul med att färga det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas