LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Best friends? Bitch please, she's like a sister to me

Alltså, jag är helt jävla slut. Har sprungit runt på Bergvik med den här underbara kvinnan hela dagen. Då menar jag hela dagen. Tror vi var där runt 12.30. Vi har shoppat (mest Linnéa, hon köpte typ upp hela affärerna), fikat på Espresso House, tagit massa kort, skrattat och pratat. Vi har haft en sån där dag alla behöver ibland. Vi har haft en toppendag och nu har jag sjukt ont i fötterna, haha. Jag köpte inte så himla mycket, mest smågrejer. Orkar inte ta kort på allting och lägga upp, men jag köpte ett par leggings, ett basic linne, lite ljus och en ljuslykta, ett nagellack och lite grejer till ansiktet. Yep, det var allt, tror jag. Ville ha fler linnen, men hittade inte såna jag söker efter.


Nu har jag tvättat av mig allt smink och tagit på mig myskläder och tänt ljus. Jag är nu redo att spendera resten av kvällen med att titta på serier och äta fruktsallad. Det blir ett perfekt avslut på den här dagen. Är svintrött, så förhoppningsvis blir det en tidig kväll.


Måste bara säga att jag är så otroligt glad och tacksam för att jag får ha den här kvinnan i mitt liv. Hon gör dagarna så himla mycket bättre!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas