LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Because I bought it on sale, I actually made money

Mössor - LÄNK // BH & trosor - LÄNK // Bondelid tröja - LÄNK


Åkte till Lager 157 idag för att kika runt lite med mamma. Har sett att de har massa erbjudanden just nu så jag hoppades på att något skulle finnas kvar, och det fanns det! Jag är en sån person som hellre köper många billiga saker än en dyr sak, så jag passar på när det är erbjudanden och rea osv. Och jag bara älskar när jag gör såna här kap! Vet ni vad allt detta på bilden kostade?  110kr fick jag ge för mössorna, tröjan och bh + trosor. Är så jäkla nöjd med mitt köp! Har även tröjan i svart och grå och den är så jäkla skön!

Tröjans ordinarie pris är 300kr och nu kostar den 30kr! (På hemsidan kostar den 50kr). Mössorna är just nu 2st för 30kr. Hur najst!? Och bh + trosorna kostar 50kr nu (det är setpris). De har massa annat också om man kikar in "giving season" kategorin. Ett superbra tips till er! Vet dock inte hur länge de priserna fortfarande gäller, så det gäller att passa på. Jag ska nog köpa bh + trosor i vitt också. Så snyggt!


Jag tog storlek Large på bh:n eftersom jag har rätt stora bröst och trots det så visar jag halva brösten. Så ifall ni har lite större bröst så tänkte jag bara nämna det, att de kan va lite små i kuporna. Det kanske ska vara så? ingen aning, haha. Ser lite dumt ut. Men sjukt skön är den!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas