LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

En ny början


Från och med nu kommer jag att blogga här istället för babustylee.webblogg.se. Jag flyttar inte över bloggen hit eftersom jag vill testa att vara på den här portalen och se om jag trivs först. Hittills verkar den ganska så bra. Jag har valt att byta bloggportal dels för att jag har tröttnat på den gamla och dels för att jag har varit på den i många år, långt innan jag skaffade min förra blogg (den som är länkad i det här inlägget). Så det känns som jag behöver lite nytt och fräscht.

Det är med blandade känslor jag gör det här. Det finns så otroligt mycket känslor i min gamla blogg, både bra och dåliga. Känslor jag inte vet om jag är redo att släppa än. Men samtidigt känns det skönt med en ny start. Det kommer att dyka upp inlägg här som finns i arkivet på gamla bloggen ibland, så jag får med mig lite ändå. Och självklart kommer bloggen ha samma inriktning som förut där jag skriver mycket om hur det är att leva med en kronisk sjukdom, delar med mig av massa tips av olika slag (filmer, redigering, kläder etc), tankar och känslor.

 

Ni får väldigt gärna kommentera här nedan om det är något speciellt ni vill att jag tar upp. Något jag kanske ska fördjupa mig i. Vad vill ni se mer av i den här bloggen?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas