LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

We were born to be real, not to be perfect


Fredag idag igen. Shit, vad veckorna går snabbt! Jag kollade i kalendern igår och det visade att jag har varit på hunddagiset i 21 veckor. 21 VECKOR!? Hur gick det till? Helt sjuuukt vad tiden har gått snabbt där. Och i morgon är jag inne på min sista månad. Känns sorgligt. Kan inte fatta att jag då har varit där i ett halvår. Känns som det inte alls var längesen jag började där. Men oj vad mycket jag har lärt mig mycket! Är så enormt tacksam för att jag har fått ha praktik där. Tråkigt nog har jag ju inte mått så bra sista tiden, så vi har kommit fram till att jag ska vara där två gånger i veckan och sen fredagar om jag känner att jag orkar med det. Jag hoppas att jag mår bättre snart så jag kan vara där mer eftersom det inte är så långt kvar. Idag åkte jag dit för att säga hejdå till Donna, en av våra vovvar som gjorde sin sista dag på dagiset. Åh, vad jag kommer sakna henne!

Nu ska jag mysa ner mig framför True Blood och kanske Dexter och Akward. Ser så många serier samtidigt, så jag har svårt att välja vad jag ska se, haha. Har laddat upp med glass och lite naturgodis. Är galet trött och min huvudvärk är inte på sin bästa sida, så vi får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Hoppas ni får en bra fredagskväll!

HAHA, fan vad jag suger på det här med vardagsinlägg.
Och om ni undrar varför jag ändrar header hela tiden är det för att jag ska byta snart, men är inte hundra på hur den ska se ut.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas