LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Throwback Thursday

För ungefär ett år sedan såg jag ut såhär. Det var såhär det började med den rosa hårfärgen. Jag började med slingor. Eller ja, för drygt 5 år sedan hade jag också rosa slingor, men det varade bara i några veckor. Om jag ska vara ärlig så saknar jag de rosa slingorna och det blonda håret. Men eftersom de rosa slingorna snabbt gick ur så bestämde jag mig för att satsa lite mer och färgade hela underhåret rosa.

... Och jag är glad för att jag gjorde det. Jag trivs så jävla bra med rosa hår! Spelar ingen roll om det är slingor eller underhåret, eller dipdye eller hela håret. Något rosa måste jag ha för att känna mig complete. Anledningen till att jag valde att lämna det blonda och gå över till brunt är för att jag har sån mörk utväxt och mitt hår växer så snabbt, så jag var tvungen att blondera det 1-2 gånger i månaden. Kände då att det var bättre att färga brunt och inte behöva färga det så ofta. Utväxten syns inte lika tydligt nu.

Men jag saknar det blonda och funderar på om jag ska bli blond igen. Men det är sånt jobb med det. Jobbigt val, haha. Vet inte heller om jag ska fortsätta med det rosa underhåret eller gå över till slingor igen eller kanske dipdye? Har ingen aning. Det märker vi!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas