LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Serietips: The Big Bang Theory

Bildlänk

Den här serien är en av mina favoritserier! Först tyckte jag att den var alldeles för nördig för min smak, och det handlar mycket om fysik och kemi och sådant som jag egentligen inte fattar ett skit av. Men jag fastnade mer och mer efter varje avsnitt. Karaktärerna är riktigt duktiga och störtsköna.Jag ska försöka förklara "handlingen" så bra som möjligt, det är rätt rörigt...

The Big Bang Theory är en amerikansk situationskomedi från 2007.  Serien kretsar kring vännerna Sheldon Cooper som har en IQ på 187 och anser sig smartast i världen och som är en teoretisk fysiker, Leonard som har en IQ på 173 och är experimentalfysiker, Howard som jobbar som flygingenjör och är inte lika "högt satt" som de två andra, Rajesh som jobbar som astropartikelfysiker och är väldigt blyg inför kvinnor.  Och sen Penny förstås, som är en vanlig servitris och inte förstår något av vad de andra pratar om överhuvudtaget. Och sen några andra roller som kommer in senare i serien; Bernadette som håller på med mikrobiologi och blir tillsammans med Howard, Amy Farrah Fowler som har doktorexamen i neurovetenskap och som senare blir tillsammans med Sheldon. 

Det är riktigt svårt att förklara serien eftersom den egentligen inte har en handling, det är fria avsnitt helt enkelt. Hur som helst, jag rekommenderar den till er som vill se en riktig komdei. I början är den så dålig att den blir bra, men blir mycket bättre längre fram. Och det är en av världens mest tittade serier, så har ni inte sett den så har ni missat något!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas