LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Så ser det rosa håret ut nu

Jag vet att det är helt olika ljus på bilderna, men det spelar ingen större roll.

För ett tag sedan gjorde jag ett inlägg där jag visade svarade på en kommentar och visade hur mitt rosa hår ser ut nyfärgat och när jag har tvättat det ett par gånger (tvättar det ca 2 gånger i veckan). Men här ovan är lite bättre bilder och ifrån samma färgning. Den första bilden är tagen dagen efter jag färgat håret (runt 1 juni) och den andra bilden är tagen den 16 juli. Här ser ni skillnaden och hur mycket färg som faktiskt försvinner när man tvättar håret. Jag har blonda slingor och i princip blonda toppar. Många tycker det är snyggt som jag har nu, men om man jämför med hur det ska se ut så är det skitfult, haha!

Observera att jag nu har hållt på att färga underhåret i snart ett år och har gjort ett par rosa färgningar. Därför kan det också vara lite missvisande, då jag färgar rosa över det andra rosa varje gång. Så jag har ingen aning om hur det skulle ha sett ut nu om det var första färgningen. Men så här kan jag inte se ut, så den här veckan gör vi en ny färgning som det är fräscht till jag åker till Åland på fredag!

Egentligen borde jag försöka få bort allt rosa och sen börja om från början, men helt ärligt orkar jag nog inte hålla på så. Jag har försökt att bleka det rosa (när jag ändå bleker utväxten eftersom det rosa inte tar på utväxten), men det blir ingen som helst skillnad. Så jag fortsätter färga rosa på rosa. Så när det blir lite uttvättat så får jag olika rosa nyanser. Är det någon som vet hur man får bort allt rosa så man kan börja om?

Jag köper min rosa härfäg på Partaj och det finns massor av olika färger. Jag har tidigare använt UV-Pink och nu använder jag Magenta. HÄR finns alla hårfärger om ni är sugna! Tänk på att läsa om hårfärgen, för många är semipermanenta, vilket innebär att de är svåra att få ur och sitter i ganska bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas