LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Behöver bara skriva av mig...

Det finns dagar där jag hatar mig själv mer än vanligt. Ibland handlar det om utseende och ibland handlar det om annat. Men just idag hatar jag mig själv för att jag alltid ska vara ett kontrollfreak, att jag stressar upp mig i onödan, att jag tror att jag har mer tid än vad jag egentligen har. Jag skulle behöva en vecka med minst 20 dagar och betydligt mer än 24 timmar per dygn. Jag tror att jag klarar av mer än vad jag gör. Enligt mina föräldrar har jag alltid varit sådan. Jag måste alltid ha något att göra, jag måste planera allt i minsta detalj. Och det tar så enormt på krafterna.

Jag var sjukskriven förra veckan och jag har semester den här veckan. Två veckor att vila upp mig på. VILA. Men vad gör jag? Jag blir så enormt rastlös och planerar in saker som för andra är väldigt små, men för mig tar det alla krafter jag har. Hur jävla idiotförklarat är inte det? Idag planerade jag in en liten tripp till Bergvik för att inhandla lite nödvändigheter och resten av dagen skulle jag bara vila eftersom jag ska till Åland på fredag och jag verkligen behöver vila upp mig. Och det är väl inge jobbigt, en tripp till affären en liten stund? Jo, för min jävla huvudvärk är det tydligen enormt jävla jobbigt och nu är jag helt slut. Att jag aldrig lär mig. Och så ska jag färga håret ikväll, först blondera och sen ta i det rosa. Och det tar några timmar. Yey. Jippi. Bra planerat.

Jag behöver VILA. Men av någon jävla anledning kan jag inte det. Jag planerar in småsaker som egentligen inte är någon big deal. Bara ett litet ärende och sen ska jag vila. Men det lilla ärendet kan förvärra min huvudvärk något enormt - men tydligen ignorerar jag det för det är ju "bara ett litet ärende". Och just idag hatar jag mig själv för att jag vet att jag MÅSTE VILA eftersom jag åker till Åland och det kommer ta alla mina krafter igen. Jag behöver vara helt återställd och utvilad tills på fredag. Och då tänker ni säkert "Men du har ju i morgon på dig". och visst har jag det. Men i morgon har jag planerat att packa, vilket förmodligen (om jag känner mig själv väldigt bra) kommer ta ett par timmar. Och sen är jag helt jävla slut igen.

Helt ärligt orkar jag fan inte med mig själv. Jag har semester för att VILA. Men dum som jag är så kan jag inte det. Jag fattar helt ärligt inte hur folk gör när de vilar. Jag har massa saker jag vill göra och behöver göra. Finns ingen tid för vila. Konstigt egentligen, för enligt min almanacka har jag absolut ingenting den här veckan förutom Åland och ändå har jag saker att göra så jag inte hinner vila... Hur fucked up är inte det? '

Rörigt inlägg, men det skiter jag i. Jag behöver bara skriva av mig. Är så enormt jävla trött på mig själv. Kontrollfreak som jag är så måste jag alltid hålla koll på allt, planera allt i minsta detalj och det vore så jävla hemskt om jag en dag bara kunde få vila.

Snälla lilla Babustyle, HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT FÖRSTÅ ATT DU MÅSTE VILA UPP DIG FÖR ATT ORKA MED HELGENS ROLIGHETER? VARFÖR PLANERAR DU IN SMÅSAKER NÄR DU VET ATT DU MÅSTE VILA? VILA. VILA. VILA. VILA!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas