LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Lite smått om dagarna som gått

Bilder från dagarna som gått

Hellu!  Här inne har det ekat lite tomt ser jag, hah. Men anledningen till det är att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med min lilla prinsessa innan de åker hem. De åker hem på måndag morgon så då ska jag ta tag i att svara på lite kommentarer och fixa fler inlägg. Så, vad har hänt de här dagarna då? Det har blivit en hel del Pokémon-tittande då Lovisa är minst lika beroende av Pokémon som jag är, haha. Så vi har ett litet maraton varje kväll och ibland under dagarna också. Så mysigt! Lite svårt att hitta avsnitt på Svenska, så vi har hoppat mellan olika säsonger, haha.


Julen var bra. Förvånansvärt bra, faktiskt. Jag som inte brukar gilla julen hade en riktigt mysig jul. Tomten kom och många paket delades ut, sen blev det tv-tittande, julgodis och julmat. Är så äckligt trött på julgodis och julmat nu, haha. Blev jättenöjd över mina julklappar. Fick bland annat ett par mysiga tofflor, en parfym, doftljus, presentkort, pengar och en mysig filt. Bebis fick vara tomtenisse, vilket han inte riktigt gillade (som ni kan se på sista bilden...) men han blev superglad över sina julklappar. Jag hade köpt jättegott godis till honom som han älskar. Så han var nöjd ändå!


Idag har mamma, jag och Lovisa sprungit runt på Bergvik och kikat i massa affärer (tillsammans med resten av Karlstads invånare). Fick med mig lite grejer i alla fall. Två par leggings, en blus/tröja och ett nagellack. Kände att jag var tvungen att ha med mig något hem efter att ha sprungit runt i timmar. Känns så himla tråkigt att komma hem tomhänt då. Vi tog en fikapaus på Espresso House också. Älskar Espresso House, så gott!


Är inte riktigt klar med mitt rum än. Har lite småsaker som ska fixas, men tänkte fortsätta lite smått efter att min bror och prinsessan har åkt hem, då det är lite lugn och ro. Måste införskaffa en del ramar också. Men ska visa er lite bilder på hur det ser ut till veckan. Har en annan bra grej och berätta också, men vill inte göra det än då jag inte vet om situationen förändras. Men fortsätter det som det gör nu så får ni veta på måndag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas