LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Goodbye 2015 - You made me cry, made me laugh. But it's time to move on

Vilket datum från 2015 kommer du alltid att minnas?
Den 29 augusti när jag såg Akon live. Det var hans första konsert i Sverige. Jag var så enormt lycklig just i den stunden. Han har varit min idol sen 2004, så jag köpte biljetter så fort de släpptes och jag fick äntligen se min idol!
 
Höll du några av dina nyårslöften?
Kan inte ha gjort det. Hade inga. Brukar inte kunna hålla dem ändå och blir bara besviken.
 
Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej, men många andra blev det. Bland annat vänners vänner, haha.
 
Vilka länder besökte du?
Åland... räknas det?
Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr... 2 stycken..
 
Är det något du saknar år 2015 som du vill ha 2016?
Ja, det är en del.. Bland annat mer pengar, en utomlandsresa, ett jobb, en egen lägenhet, fler säsonger på serien House, en bra dator, vinterskor (inte hittat några än som jag vill ha).
 
Vad var din största framgång 2015?
Jag klarade av att ta steget att gå på praktik. Under 2014 var jag inte kapabel till det. Jag var helt förstörd och min självkänsla och mitt självförtroende var på botten av olika anledningar och jag vågade inte söka jobb eller ens praktik. Jag ville bara gömma mig. Men i år tog jag tag i det och fick praktik på bästa stället. Jag var på ett hunddagis i ett halvår med härliga människor och underbara hundar (de flesta i alla fall, haha) och det var ett riktigt stort steg för mig. Jag var så enormt rädd och nervös. Jag trodde att jag skulle behöva sluta där redan efter första veckan. Men istället fick jag höra hur bra jag var, att jag skötte mig bra, att de trivdes med mig och att de ville ha mig kvar där, så vi förlängde praktiken. Jag kan inte tacka dem nog för att de gav mig den möjligheten. Det är den bästa praktikplatsen jag någonsin varit på. Aldrig känt mig så välkommen någon annanstans.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har aldrig sett Akon förut och aldrig varit på The Island Festival.
 
Största misstaget?
Svårt att välja bland alla misstag jag gjort...
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är kroniskt sjuk.. men förutom det, nix. Tror inte det. Har väl varit förkyld.
 
Bästa köpet?
Biljetterna till Akons konsert, såklart. Så dum fråga.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, räkningar och kläder skulle jag nog tro.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, att Iggy bjöd mig på The Island Festival. Det var så himla grymt! Hade en riktigt bra dag och kväll. Vi hade superfint väder, VIP-platser, åt goda glassar som smakade som goda drinkar, och såg en hel del bra artister. Bland annat Petter, Zara Larsson, Linda Pira, Otto Knows och David Guetta. Festivalen var grym! Är enormt glad att Iggy frågade om jag ville gå med henne. Vem säger nej till det liksom?
 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2015?
Inga speciella tror jag... Inga jag kommer på i alla fall. Kanske Sexy Bitch som David Guetta körde, så sjukt bra avslut på kvällen!
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror jag var gladare. Året har varit både bra och dåligt. Det har hänt en del tråkiga och jobbiga saker, bland annat har jag förlorat två familjemedlemmar på endast två månader. Det var riktigt tungt. Har även mått dåligt på grund av mediciner och annat skit. Men jag tror ändå jag har varit gladare. Jag har haft en superbra praktik, varit till Åland med Iggy, sett Akon live, varit på festivaler och jag har fått vara med de som betyder allra mest för mig.
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit mer initiativ. Jag önskar att jag hade modet till att göra saker. Försökt mer kanske.
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
 Oroat mig... är enormt bra på att oroa mig och det skapar en sån obehaglig känsla.
 
Hur tillbringade du julen?
Jag var hemma med mina föräldrar, min bror, min prinsessa, Sis och hennes kille. Det var faktiskt en bra jul. Vanligtvis så ogillar jag julen, men i år var den mysig och trevlig. 
 En bild från årets julafton. Fråga mig inte vad jag gör på bilden, jag fick lite smått panik, okej??
 
Blev du kär i år?
Nej. Den frågan är lite svår ändå. Jag gillade en person väldigt mycket, men jag tror inte jag hann bli kär. Jag har väldigt svårt att bli kär.
 
Favoritprogram på tv?
Jag tittar inte så mycket på tv. Tittar mest serier på datorn.
 
Största musikaliska upptäckten?
Hm... Rachel Platten. Hon är grym. Varför har jag inte hört henne förut??? Och för övrigt så har jag insett att Matt Steffanina är grym på att dansa!
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Bra fråga, faktiskt. Jag minns inte. Haha. Var nog med Iggy och åt god mat, och sen på kvällen så grillade jag med familjen. Jag tror det i alla fall..
 
 Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Minns varken vad jag önskade mig eller vad jag fick...
 
Bästa boken du läste i år?
Har bara läst en bok, tror jag. Eller ja, jag har inte läst klart den... jag började och sen tog ett.. litet.. uppehåll på några månader, hah. Läste i alla fall House and philosophy - everybody lies. Grym bok! Handlar så klart om serien House, där författaren skriver sina tankar och funderingar om serien. Hur han uppfattar karaktärerna, historien och jämför House med andra personer. Svårt att förklara. Den är på engelska och jag suger på engelska. Men den är grym ändå. Allt som har med House att göra är grymt.
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Jadå, en hel del faktiskt. Kanske att någon hade vunnit massa pengar och bjudit med mig på en lång utomlandsresa. Kan garantera att det hade gjort mitt år mycket bättre. Eller så litet som att jag kunde haft bättre kontakt med vården och inte fått vänta hundra år på att nåt ska hända.
 
Hur skulle du beskriva din stil 2015?
Under praktikperioden bodde jag typ i mjukis. Men förutom det så är det nog leggings och linne. Trivs inte så bra i jeans längre.
 
De bästa nya människorna du träffade?
Träffade inte särskilt många nya människor.
 
Årets besvikelse?
Den frågan var klurig. Jag har inte haft några förväntningar på det här året. Men jag är nog mest besviken på mig själv. Att jag hanterar saker som jag gör, att jag inte gör det jag vill. Jag kan ju inte ens gå till affären själv...
 
Vad ser du mest fram emot med år 2016?
Jag vet inte. Jag vill utforska mer. Prova nya saker. Ta mig an utmaningar. Kanske resa någonstans.

31 december 2015 10:01 | Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas