LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

4 bilder - delar av mitt rum (än så länge)

Många av er har varit lite nyfikna på hur mitt rum ser ut, så jag tog lite snabba bilder för att visa hur det ser ut just nu. Jag är inte klar än och ni får se bättre bilder sen när allt är på sin plats. Men såhär ser det ut just nu. Hyllan (bild nummer 2) ska bli en fotohylla, och bilderna som är där nu kommer troligtvis inte vara där sen, jag kommer byta ut dem då jag ska ha upp en till tavla på väggen som jag ska ha några av de där bilderna i. Svårt att förklara, ni får se när det blir klart. Överst på hyllan så är det Ronjas hylla och när jag tänker extra mycket på henne så tänder jag ljusen där. Bilden på Lovisa kommer inte vara där sen. För er som inte vet, så var Ronja min hund som vi tyvärr fick avliva för 4 år sen då hon hade cancer och var otroligt svag. Det gör lika ont än idag att tänka på det. Jag hade henne i 9,5 år. Och hon var bara min.


Över tv'n så är det än så länge dessa tavlor jag har. Ja, som ni redan vet så älskar jag quotes. Och bild nummer 3 är tavlorna över sängen. Översta tavlan är på Bebis, tavlan under är på mig och Ronja som en tjej ritade åt mig efter att Ronja gått bort. Och ännu en tavla med quotes. Den andra tavlan ska nog inte vara där sen, tycker inte riktigt den passar där. Får se om jag kanske hittar en annan tavla att ha där.  På sista bilden så ser ni hur mitt julpynt ser ut. En liten rosa julgran med belysning, en rosa glittrig hjort och tre snögubbar med LED-belysning som ändrar färg.


Japp, det var vad jag hade att visa er nu. Dåliga bilder också, men det är ju mörkt ute... Ska försöka ta bättre bilder och visa er hela rummet sen när allting är klart. Har fortfarande en del småfix kvar att göra. Men förutom det så är rummet så gott som klart. Så himla svårt att visa er skillnaden, då jag glömde ta före-bilder, haha. Men jag kan säga att det är stor skillnad i alla fall!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas