LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Svaren på frågestunden - del 2

Tack så mycket för alla frågor jag har fått och vad roligt att ni undrade så mycket! Jag valde att inte svara på exakt alla frågor eftersom vissa frågor var ungefär likadana och det vore ju tråkigt att läsa. Hoppas ni gillar svaren! Är det något mer ni undrar så kan ni fortsätta ställa frågor i frågestunden som finns här! Blev så sjukt mycket text och orkar inte kolla stavningen, haha! Så ber om ursäkt om det är stavfel någonstans. 

 

Något du inte kan leva utan? - Pengar? Värme? Hah, nä men jag vet inte. Har inte tänkt så mycket på det. Men kanske datorn eftersom det är där jag kikar alla bra serier och filmer! Och så antar jag att jag inte kan leva utan mina mediciner, för då skulle jag nog dö av smärtan rätt snabbt. Det känns så i alla fall.

Vilken låt spelas om och om igen hos dig? - Hm.. just nu så är det nog den här låten. Jag lyssnar på låtar jag kan relatera till oftast och det är olika låtar beroende på hur jag mår. Men just idag så är det den låten.

Varför började du blogga? - Från allra första början så var det för att kunna skriva av mig och skriva mina dikter någonstans. Jag skrev väldigt mycket dikter några år och jag fick höra från lärare och andra att jag skulle skriva ut dem någonstans. Så då blev det en blogg. Men sen slutade jag skriva dikter och då blev det mer en vardagsblogg.

Hur ser en perfekt dag ut för dig? - Ska jag vara helt ärlig så har jag extremt många dåliga dagar och väldigt få bra dagar. Men i det stora hela så skulle det vara en dag då jag är på bra humör (har som sagt väldigt få såna dagar), vädret är på topp och kanske åker ner till stan och fikar i det fina vädret och avslutar dagen med antingen att titta på solnedgången över vattnet eller mysa till det till en riktigt bra film eller serie.

Favorit B&J's? - Jag har inte testat så många faktiskt och brukar inte äta det, men utav de jag har ätit så är Cookie Dough och Greek Frosen yogurt blueberry cheesecake mina favoriter. Så himla goda! Har ni inte ätit dem så gör det!

Vad får dig verkligen börja följa en blogg? - Jag kan ju börja med att säga att jag inte är särskilt intresserad av mode och smink osv, men kan kika in såna bloggar ibland. Men för att jag ska följa en blogg så krävs det bra och fina bilder (men självklart också någon mobilbild då och då). Sen gillar jag när personen bakom bloggen står för sina åsikter. Inte bara skriver vardagsinlägg. Gärna inspirationsinlägg, kanske tips och trix. Designen tycker jag är viktig också. Den ska inte vara för rörig, enkel och stilren gillar jag. Och jag bryr mig inte om hur ofta man uppdaterar. För mig måste man inte uppdatera 5 gånger om dagen. Jag gillar välskrivna inlägg med en tanke bakom och inte bara "hej bloggen, ska åka till stranden om 5min. vi hörs sen". Fattar inte meningen med dessa inlägg... Okej, så sammanfattat: Bra och fina bilder, välskriva inlägg, gärna om annat än bara vardag.

Hur ser du på din framtid? - Bra fråga... Har ingen aning. Jag vet ungefär vad jag vill i framtiden, men det finns många hinder och mycket jobb. Min dröm är i alla fall att flytta utomlands och resa jorden runt, upptäcka nya platser. Men annars så kanske skaffa egen familj, flytta till en egen lägenhet, få ett jobb jag trivs med och kan hantera utan att min huvudvärk förstör allting. Har för mig att jag svarade på en sån här liknande fråga i förra delen?

Favoritprogram? - Okej, pratar vi bara program nu eller serier också? Jag tittar inte på så mycket program. Innan jag hade fri wifi hemma så tittade jag mycket på kanalerna FOX och TLC där det var några bra program, men sen jag fick gratis internet så tittar jag bara på serier. Älskade MTV också, men den kanalen försvann från min tv för flera år sen, hah. Men på TLC gillade jag att se t.ex. Amerikas värsta tatueringar, Breaking Amish, Försvunnen, Say yes to the dress och Sex sent me to the ER. Haha!

Har du gått i någon behandling för din kroniska huvudvärk? - Behandling och behandling... har mest haft läkare som inte orkar bry sig. Jag började söka hjälp hos läkare några månader efter första migränanfallet. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Har kollat synen flera gånger, gått hos sjukgymnaster flera gånger, gjort röntgen några gånger (senast 2012 då de trodde att jag hade en hjärntumör), EEG, sömnregistrering och LP. Har testat en del mediciner också. Jag har tagit upp Botoxbehandling med de läkare jag har haft men de har inte riktigt gillat den idéen. Jag har inte direkt haft några bra läkare som brytt sig om mig, utan bara skickat mig vidare hela tiden. Men nu har jag en läkare som verkar ganska bra och förstående. Pratat med honom tre gånger och vi ska träffas i september, så vi får se vad som sägs då.

Favoritserie? - Haha, alltså.. jag har en hel del. Men mina top 3 är House, Pokémon och The Originals tror jag. Men sen gillar jag även andra serier som The Mentalist, Numb3rs, The Vampire Diaries, Gossip Girl, Prison Break, Lost, Dexter, The followers och The Big Bang Theory.

Bildlänk / bildlänk / bildlänk

Är du morgon/kväll person? - Eftesom jag är halvt död varje morgon när jag ska gå upp så kan jag inte påstå att jag är en morgonmänniska. Men jag är heller inte uppe särskilt sent på kvällarna. Men skulle nog säga en kvällsperson.

Har du någon fobi? - Ohja... Jag har fobi för harkrankar, prata i telefon, sprutor och åka tåg. Känns som om jag ska dö varje gång jag svarar i telefon eller ska ringa någon. Harkrankar klarar jag inte ens av att se, de är så jävla äckliga. Har dåliga minnen med just harkrankar. Sprutor har jag haft väldigt, väldigt svårt för sen jag blev hundbiten när jag var 7 år och fick över 20 sprutor i ansiktet. Jag kan inte ens ta blodprov utan att ha haft på embla i typ 2 timmar... Och tåg... USCH. Fattar inte hur folk seriöst kan åka frivilligt med tåg. Hemskt!

Vad tycker du om hästar? - Jag gillar hästar. Jag red när jag var liten faktiskt. Började när jag var 4 år och slutade när jag var 7 år. Det blev för dyrt helt enkelt och efter det så tappade jag intresset. Tror inte jag har suttit på en hästrygg sen dess. Men hästar är fina djur!

Skulle du vilja bo utomlands? Vart i så fall? - Absolut! Har fastnat för Gran Canaria så dit skulle jag gärna vilja flytta. Men när jag sen fick se bilder på hur underbart det ser ut i Maldiverna vill jag hellre flytta dit, haha! Men kan tänka mig USA någonstans också, där det är varmt och skönt. Vart det än blir så blir det till ett varmt ställe!

Tursiffra? - Enligt mitt horoskop idag så är min tursiffra nummer 1. Annars så har jag ingen tursiffra.

Vad är ditt bästa tips för att bli motiverad igen om man känner sig opepp? - Hade faktiskt tänkt ställa den frågan till er.... för jag har ingen aning, haha! Är det någon som har pepptips så berätta gärna!

Vad spenderar du helst tid och pengar på? - Jag älskar att resa, men gör det inte så ofta. Inte ofta alls faktiskt. Men skulle helst spendera all tid och alla pengar på resor! Men annars så kanske en fika på stan med en vän, en liten roadtrip eller liknande. Jag gillar också att köpa presenter till andra och massor av julklappar!

Bästa resan du gjort/ sämsta resan du gjort? - Eftersom jag inte gjort så många resor så har jag faktiskt inga dåliga resor. Har bara varit till Spanien en gång, Gran Canaria en gång och åkt på kryssning till Åland några gånger. Bästa resan var ju helt klart till Gran Canaria! Men kan inte påstå att jag har en "sämsta resa" faktiskt.

Vad gör du det sista innan du lägger dig på kvällen? - Det allra sista jag gör är att ta mina mediciner. Innan det så tvättar jag av mig smink om jag har haft på mig det.

Favoritprodukt i sminkväskan? - Just nu den här mascaran faktiskt. Jag använder inte så mycket smink och inte så ofta heller, men mascaran gillar jag. Den ger bra volym och klumpar sig inte. Jag har väldigt svårt för att hitta en bra mascara, men jag är väldigt nöjd med den faktiskt!

Här hittar du mascaran.

 

13 augusti 2015 18:42 | Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas