LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Svaren på frågestunden - del 1


Vill börja med att tacka för alla frågor jag fick i frågestunden. Kul att det var en del som frågade och en del roliga frågor också. Blev så många att jag delar upp det i två eller tre delar. Har ni fler frågor eller inte bara hunnit fråga något så kan ni kan fortsätta fråga saker. Klicka HÄR för att komma till frågestunden!

 

Drömyrke? - Hade du ställt frågan för ett år sen hade nog svaret varit fotograf. Jag älskar att fotografera, men just nu är jag lite off på det. Men eftersom jag inte har någon bättre idé just nu så får det bli fotograf.

Vad har du för framtidsplaner? - Helt ärligt så har jag inga direkta planer för framtiden. Men jag vill gärna flytta hemifrån, helst utomlands till ett soligt och varmt ställe. Jobba med något jag tycker är kul. Resa så mycket jag kan. Kanske få en egen familj.

Framtidsplaner med bloggen? - Oj, den frågan var ganska så svår. Jag skulle nog inte vilja bli känd och kunna leva helt på bloggen, men kanske ha bloggen som ett litet jobb vid sidan om. Med min blogg så vill jag få ut till fler hur det är att leva med en kronisk osynlig sjukdom och jag vill att fler där ute ska våga träda fram och söka hälp. Det tog mig nästan 5 år att gå ut med min sjukdom, för jag skämdes så otroligt mycket för att vara "en belastning" som många kallade det. Jag vill få andra att förstå att även om vi inte ser sjuka ut så kan vi vara sjuka och behöva få hälp. Det är inte lätt att leva med en osynlig sjukdom eftersom den inte syns. Så svaret på frågan är nog att jag skulle vilja hälpa pesoner som har en osynlig sjukdom att våga berätta och söka hjälp, men också få andra som inte lider av en osynlig sjukdom att förstå och inte döma så snabbt.

Från vad eller vem får du lättast inspo ifrån? - Det här är också en ganska svår fråga eftersom jag helt ärligt inte vet svaret själv, haha. Jag har alltid haft problem med det där faktiskt. Jag har väldigt svårt för att hitta inspo, så det mesta kommer från mig själv, mina egna tankar och åsikter. Men självklart kan jag inspireras av ett annat blogginlägg, en bok, en film, en bild etc.

Drömresa? - Det finns många häftiga och härliga ställen jag gärna skulle besöka. Jag vill ju resa jorden runt. Men jag skulle verkligen vilja resa till Maldiverna någon gång. Ser så himla underbart ut!

Bildlänk

Har du någon förebild? I så fall vem? - Jag tror faktiskt inte jag har någon förebild. Inte vad jag kommer på i alla fall. Har haft en del förebilder genom åren men just idag tror jag inte att jag har någon.

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? - Envis, ärlig och hjälpsam.

Hur skulle du beskriva dig själv? - Jag vet att jag nyss svarade på ungefär den frågan, men då fick jag bara nämna tre ord, hah. Jag är en självständig person som gillar att vara ensam. Jag har väldigt få vänner, men de jag har litar jag på och kan vara mig själv med. Jag är alltid helt ärlig och säger vad jag tycker och tänker. Många tar det som att jag kan verka elak. Jag är också ett kontrollfreak som måste planera massor innan jag gör någonting. Jag oroar mig för allt och har lätt för att tro på det värsta. Jag är en aning komplicerad och få människor klarar av mig. Är du snäll mot mig så är jag nog snällare mot dig. Är du elak mot mig, så är jag snäppet värre. Jag kan vara din vän men också din värsta fiende, beroende på hur du behandlar mig. Min respekt är något man förtjänar och inget man föds med. Men när man har lärt känna mig så är jag bara en person med en extremt dålig humor som gärna skrattar åt mig själv. Andra skulle säga att jag har ett stort hjärta som sätter alla andra före mig själv, och ja, det kan nog stämma i många lägen.

Hur länge har du bloggat? - Jag skaffade nog min första blogg när jag var 14 år kanske. Den växte sig större och större, men jag hade en hel del dåliga minnen på den bloggen så jag bytte bloggportal sen. Och sen bytte jag tillbaka fast med ett annat bloggnamn. Och nu är jag här.

Har du någon kändiscrush? - HAHA, ja, en heeeel del faktiskt... Kan ju nämna några: Joseph Morgan, Daniel Gillies, Ian Somerhalder, Hugh Laurie, Wentworth Miller, Taylor Lautner och Akon.

Fyra snabba: Katt/hund? Kakor/tårta? Godis/chips? Cola/fanta?

Bästa med sommaren? - Sommaren är bra på alla sätt. Värmen, solen, man kan bada, härliga sommarkvällar, grillning, jordgubbar, vattenmelon, man blir brun. Och de underbart fina solnedgångarna. Solnedgångarna är nog det allra bästa!

Favoritbloggar? - Helt ärligt så har jag nog inga favoritbloggar. Jag kikar ju era bloggar, ni som kommenterar och sen några få andra bloggar lite då och då. Men Linafoto och PeaceRev är två av dem. Riktigt bra bloggar!

Vad gör du helst på fritiden? - Jag försöker att ta det lugnt och inte stressa upp mig. Tittar på serier, fotograferar ibland, åker ner till stan, fikar. Sådant som inte är allt för ansträngande.

Favoritgodis? - Det måste ju helt klart vara choklad. MMM, finns nog inget godare än choklad, haha.

Din största idol som barn? - Ronaldinho. Jag var helt inne på fotboll och han var min allra största idol. Så grym!

Känner du att din sjukdom hindrar dig från att ha en "riktig" framtid eller tänker du inte på det när du ser framåt? - Jo, självklart tänker jag på det. Det är ju ändå en sjukdom jag kommer få leva med resten av mitt liv. Den är en del av mig, hur mycket jag än skulle vilja få bort den. Varenda sak jag gör så måste jag tänka på det. Jag måste planera noga. Åker jag t.ex. på en konsert eller en hockeymatch så kan jag räkna med att jag ligger med hemsk smärta några dagar efteråt. Det är så det är. Så då måste jag planera in noga så att jag inte har något att göra dessa dagar jag kommer ligga halvt död. Men jag hoppas att huvudvärken och migränen blir lindrigare så småningom eller att jag hittar en medicin som hjälper bra. Kanske kan jag leva ett hyfsat normalt liv ändå. Men ja, jag känner att den hindrar mig på många plan. Jag kan inte äta, dricka eller göra vad jag vill, när jag vill eller hur jag vill. Jag kan inte jobba med vad jag vill. Mitt liv är ganska så begränsat när det gäller det. Men jag hoppas att i framtiden kunna hitta någon väg runt det och ändå kunna leva ett så bra och normalt liv som möjligt.

Favoritnamn: Tjejnamn är definitivt Jane. Har alltid gillat det namnet. Killar har jag lite olika från och till, men just nu Elijah eller Antonio. Det tycker jag är fint. Jag skulle vilja döpa mitt/mina barn till något lite mer annorlunda, inte ha ett vanligt namn som många heter.

Vilket var ditt senaste resemål? - Vad räknas som resa? Jag åkte ju på en Ålandskryssning för inte så längesen med bästa Iggy. Räknas det?

 

 

10 augusti 2015 14:55 | Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas