LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Nu kan jag dö lycklig!


Alltså, det går inte att beskriva i ord hur lycklig jag är eller hur jävla lycklig jag var igår ikväll. Helt otroligt! ÄNTLIGEN har jag fått se Akon live! Och det var den bästa konserten jag någonsin varit på. Det var så magiskt och så fuckin' awesome! All den här väntan har varit så värt det! Min största dröm någonsin har varit att få se Akon live, och efter många års väntan så upplever jag min dröm. Helt sjukt! Jag kan fortfarande inte fatta det. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, för det går helt ärligt inte att förklara hur jag känner. Han körde några gamla godingar också, bland annat Smack That, Sexy Bitch, Lonely, Beauiful, Right Now (Na Na Na), Blame it on me, Don't matter, Angel och Play hard.

Akon har varit min idol sen 2004, men det finns ingen som riktigt förstått varför, eller varför jag är så inne i hans musik. Men sanningen är att det är hans musik som har räddat mig. Jag valde livet framför döden tack vare hans musik. Den har hjälpt mig så jävla mycket och nu har jag äntligen fått se min stora idol på riktigt. Tänk att en person kan få dig må så bra, få dig att orka fortsätta - bara genom sin musik. Jag överdriver inte när jag säger att det här var den bästa kvällen i mitt liv.

Akon, om du bara visste hur mycket du och din musik betyder för mig. Hur mycket det betyder att du kom till Sverige. Hur mycket det betyder att jag fick se dig uppträda live. Och jag är säker på att det är fler som känner som mig. Du är en hjälte på många sätt. Tack för att du finns, och tack för den musik du gör. Du och din musik har räddat mig så många gånger. Tack för allt du gjort och allt du kommer att göra. Vi kommer ses igen, det vet jag.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas