LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

If you don't know me, don't judge me


Idag innan lunch hade jag ett viktigt möte som mer eller mindre skulle kunna "avögra" min framtid. Jag var så sjukt nervös och var rädd att det inte alls skulle gå min väg. Men jag måste säga att jag är så enormt tacksam för att jag har min arbetspsykolog som står på min sida. Utan henne vet jag inte vad jag hade gjort. För ett år sen var jag rädd och vilsen i mig själv och på sätt och vis är jag det idag med, men jag har kommit en bra bit framåt tack vare henne. Hon var med på mötet idag och backade mig, vilket jag också är väldigt tacksam för. Resultatet av mötet blev inte direkt som jag hoppats på, men jag förväntade mig det. Jag är nöjd med mötet ändå.

Det är helt otroligt hur mycket min arbetspsykolog har stått ut med. Ingen har tidigare velat ha med mig att göra för att jag är en sån omöjlig människa på många sätt och vis. Jag har skickats runt bland olika läkare och psykologer i mina dagar. Men hon tog sig an mig för lite mer än ett år sen och det går sakta men framåt. Hon har ett enormt tålamod. Idag kan jag öppna upp mig för henne utan att skämmas, utan att dra mig undan och utan att hålla någonting tillbaka. Sen finns det andra personer där ute som är till för att hälpa mig men istället drar ner mig. Personer som tror att de vet allt om mig, vet vad jag klarar av och vet vad som är bäst för mig. Och jag är så trött på dessa människor. Sluta säg till mig vad jag jag klarar av. Sluta säg till mig vad jag ska göra. Sluta säg till mig hur jag ska hantera vissa situationer. Sluta säg till mig hur jag mår. Sluta säg till mig vad som är bäst. Och sluta inbilla er att ni vet allt. Ni vet bara det jag vill att ni ska veta. That's it.

Okej, jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Har så enormt mycket som snurrar runt i mitt huvud. Men nu ska jag fixa lite saker innan Tahiri kommer hit. Hon sover här i natt för i morgon drar vi till Stockholm! ÄNTLIGEN ska jag få se Akon live! Är så sjukt taggad!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas