LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Bästa dagen på länge igår

Bild från igår precis efter insläpp till The Island Festival.

Jag och Iggy var VIP, så vi fick riktigt bra platser. Vi kunde sitta om vi ville, vi såg showen även om vi var en bit ifrån (som ni ser på bilden) eftersom vi inte behövde trängas med massor av andra människor. Jag var riktigt nöjd med platserna vi hade! Dessutom var vädret kanon, det kunde inte ha varit bättre väder för den här festivalen! Kl 15 så körde Zara Larsson och hon var faktiskt riktigt grym. Brukar inte lyssna på hennes låtar faktiskt. Sen var det Linda Piras tur att inta scen och hon var lika grym hon! Därefter var det Otto Knows, Rebecca & Fiona, Petter och till sist David Guetta! OMG, jag höll på att dö. Han var så jävla awesome! Det var 10 000 sålda biljetter till festivalen och jag slår vad om att varenda en var där för att se honom. Det var så sjukt mycket folk. Men han bjöd på en riktigt bra show! Han var sååå grym!

Filmade lite med mobilen och tänkte visa upp på Instagram, men videon blir ju helt knas då? Någon som kan förklara hur man gör? Och hur kan jag få videon till bloggen utan att behöva lägga in på Youtube? Hah, kan verkligen inte sånt här.

Eftersom jag var på festival igår så mår jag som jag förrtjänar idag. Nej, jag blev inte full. Och nej, jag är inte bakfull. Ni som följt min blogg ett tag vet att min huvudvärk inte tillåter mig ha roligt, och har jag det så straffas jag med att ha huvudvärk från helvetet och i värsta fall hemska migränanfall några dagar efteråt. Så nu har jag huvudvärk från helvetet och trött som fan. Men, det är såååå värt det! Jag hade en sån jävla grym dag och fantastisk kväll igår!  Ska visa er lite mer dåliga bilder i ett annat inlägg (ja, inga bilder blev bra eftersom jag hade med mig kompaktkameran som suger) när jag orkar gå igenom dem.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas